• slidebg1

U bent hier

HapTrap route met lunch

Behalve de succesvolle HapTrap route met 3-gangendiner bij verschillende restaurants is er nu ook een HapTrap route waarbij men in de ochtend al kan starten. De eerste stop is in Zwillbrock, net over de Duitse grens, waar men bij restaurant Kloppendiek een heerlijke kan met verse koffie en huisgemaakt gebak, oftewel "kaffee und kuchen", krijgt geserveerd.

Er is alle tijd om de omgeving te bekijken zoals de nabijgelegen Flamingo-kolonie of een bezoek aan het barokkerkje in Zwillbrock, gelegen tegenover restaurant Kloppendiek. Hierna voert de route naar Herberg Erve Kots in Lievelde waar de lunch wordt geserveerd. Ook hier is genoeg tijd om, indien gewenst, voor of na de lunch een bezoek te brengen aan het Brouwhoes, het Openlucht Museum of de nabij gelegen kaasboerderij Weenink.

De lunchtijd ligt niet vast, men kan deze nog tot laat in de middag nuttigen. De route is ongeveer 35 km. en er kan gestart worden tussen 9.30 en 11.00 uur. Prijs € 17,95 p.p. incl. route, kaffee und kuchen en lunch.

Boekingen en informatie
Toeristisch Informatiepunt Eibergen
0545-471911
info@tipineibergen.nl

InEibergen EOV VVV