Winkels voor wonen in Eibergen

Ga je verhuizen of verbouwen? In Eibergen vind je diverse winkels die je voorzien van trendy woonadvies, meubels en de beste bouwmaterialen. Lees meer over wonen in Eibergen.

Lees verder

COOT wonen

Aan de Burgemeester Smitsstraat in Eibergen vind je COOT wonen. Deze woonwinkel beschikt over eigentijdse en unieke stijl op het gebied van woonaccessoires en meubels. Het assortiment bevat plaids, kussens, verlichting, maatwerk tapijten, servies en verlichting van bekende merken zoals HK Living, Zenza en Pols Potten. De woonwinkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend. De ontwerpstudio is op werkdagen op afspraak geopend.

Helmink Wonen

Voor een complete wooninrichting, kleuradvies, maatwerk en service ben je welkom bij Helmink Wonen. Hier vind je een ruime collectie aan kwalitatieve betaalbare meubels, vloeren, gordijnen, verf en behang. Helmink Wonen beschikt over vakkundige stoffeerders en is cbw erkend. De woonspecialist is te vinden aan de J.W. Hagemanstraat. Helmink Wonen is dagelijks geopend, zelfs op zondag.  

Marskramer

Bij Marskramer kunt u terecht voor huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten en materialen voor koken en tafelen. Hier vind je merken zoals BK, Tefal, Brabantia, Curver, Mepal, Plast Team, Leifheit, Kwikkie, Handy, Philips, Oral B, Carmen, JML en Plenty. De winkel is gevestigd op de Brink. Daarnaast zijn er ook accessoires zoals kussens en kaarsen en te vinden. Marskramer is van maandag tot en met zaterdag geopend. 

HEMA

Aan de andere kant van de parkeerplaats op de Brink is de altijd vriendelijke HEMA gevestigd. Naast gebak of een goede rookworst, kun je er ook terecht voor damesmode, ondermode, woonaccessoires, een fotoservice, terras en lunchroom. De HEMA is van maandag tot en met zaterdag geopend. 

Wereldwinkel Eibergen

Bij Wereldwinkel Eibergen tref je verschillende ‘eerlijk’ gemaakte geschenkartikelen en kado’s met een betekenis. Het assortiment varieert van aardewerk artikelen tot aan fairtrade houtproducten, wierook, Boeddha’s, sierraden, koffie, thee, chocolade, kaarten van Floris. De Wereldwinkel is een winkel die producten verkoopt zonder dat er van kinderarbeid of slavernij gebruik is gemaakt. Je vindt de winkel aan de J.W. Hagemanstraat. Van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Wansink Woninginrichting & Zonwering

Ook voor de afwerking van de ramen, raambekleding en PVC vloeren zit je sinds 1921 in Eibergen goed bij familiebedrijf Wansink Woninginrichting & zonwering. Wansink Woninginrichting & Zonwering beschikt over ouderwets vakmanschap op het gebied van de mooiste soorten stoffering voor woningen, zoals horren en zonwering. Daarnaast geven zij je graag deskundig advies aan huis en een uitgebreide service. Ze zijn ook ‘s avonds geopend. Het pand van Wansink is gevestigd aan de Hondevoort 1.

Alwine Glas in Lood

Gek op glas in lood? Dan kun je terecht bij glasspecialist Alwine Glas in Lood voor ondermeer glasfusie, glas in lood, isolerende beglazing, restauratie, advies en workshops. Ook voor buitendeuren, binnendeuren en bovenlichten zit je aan de Beltrumseweg 16 goed. Ze zijn geopend op afspraak van maandag tot en met zaterdag. 

Küchentreff Eibergen

Voor Duitse kwaliteit keukens bent u bij Küchentreff Eibergen aan het juiste adres. Eigenaar Bram Poppen of dochter Suzanne Poppen helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomkeuken. Dit kan natuurlijk voor een compleet nieuwe keuken zijn, maar ook voor een renovatie. Küchentreff is van oorsprong een duitse organisatie met inmiddels meer dan 380 aangesloten zelfstandige leden in Europa. Je vind Küchentreff aan de Venneslatweg 5 in Eibergen. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

InEibergen EOV VVV