Winkels voor wonen in Eibergen

Ga je verhuizen of verbouwen? In Eibergen vind je diverse winkels die je voorzien van trendy woonadvies, meubels en de beste bouwmaterialen. Dus wil je je huis opnieuw inrichten en ben jij op zoek naar een meubelzaak in Eibergen of ga jij je keuken verbouwen? Lees dan meer over de winkels voor wonen in Eibergen.

Lees verder

Woonwinkel in Eibergen

Wil je je interieur een opfrisser geven? Bezoek dan een van de meubelzaken in Eibergen! Bij COOT Wonen, Helmink Wonen en Wansink Woninginrichting & Zonwering vind prachtige meubels en woonaccessoires om je woonkamer, eetkamer en slaapkamer een boost te geven. Voor een nieuwe keuken zit je goed bij Küchentreff. Hier vind je Duitse kwaliteit keukens. Daarnaast is de HEMA in Eibergen natuurlijk ook een vertrouwd adres voor leuke woonaccesoires. Ken je Alwine Glas in Lood trouwens al? Bij deze glasspecialist kun je onder meer terecht voor (restaurantie van) glas in lood, maar ook voor buiten- en binnendeuren. Lees hieronder meer over deze woonwinkels in Eibergen. 

COOT wonen

Aan de Burgemeester Smitsstraat in Eibergen vind je COOT wonen. Bij COOT Wonen kun je terecht voor woonaccessoires en meubels, maar ook voor interieuradvies. Colette Beckers creëert harmonieuze interieurs; een interieur dat naast origineel en comfortabel is ook geborgenheid uitstraalt en in balans is. De woonwinkel beschikt over eigentijdse en unieke stijl op het gebied van woonaccessoires en meubels. Het assortiment bevat plaids, kussens, verlichting, maatwerk tapijten, servies en verlichting van bekende merken zoals HK Living, Zenza en Pols Potten. De woonwinkel is van woensdag tot en met zaterdag geopend. De ontwerpstudio is op werkdagen op afspraak geopend.

Helmink Wonen

Voor een complete wooninrichting, kleuradvies, maatwerk en service ben je welkom bij Helmink Wonen. Bij de grootste woonwinkel van Berkelland vind je een ruime collectie aan kwalitatieve betaalbare meubels voor woonkamer, slaapkamer en keuken. Ook voor vloeren, gordijnen, verf en behang ben je bij Helmink Wonen aan het goede adres. Daarnaast kun je bij Helmink Wonen ook terecht voor zonwering. Helmink Wonen beschikt over vakkundige stoffeerders en is cbw erkend. De woonspecialist is te vinden aan de J.W. Hagemanstraat. Helmink Wonen is dagelijks geopend, zelfs op zondag.  

HEMA

Op de Brink is de altijd vriendelijke HEMA gevestigd. Naast een goede rookworst of tompoucen en ander heerlijk gebak, kun je er ook terecht voor damesmode, ondermode en woonaccessoires. Ook heeft deze HEMA een fotosnelservice, terras en lunchroom. De HEMA is van maandag tot en met zaterdag geopend. 

Wansink Woninginrichting & Zonwering

Ook voor de afwerking van de ramen, raambekleding en PVC vloeren zit je sinds 1921 in Eibergen goed bij familiebedrijf Wansink Woninginrichting & zonwering. Wansink Woninginrichting & Zonwering beschikt over ouderwets vakmanschap op het gebied van de mooiste soorten stoffering voor woningen, zoals horren en zonwering. Daarnaast geven zij je graag deskundig advies aan huis en een uitgebreide service. Op afspraak is Wansink ook in de avonduren geopend. Het pand van Wansink is gevestigd aan de Hondevoort 1.

Alwine Glas in Lood

Gek op glas in lood? Dan kun je terecht bij glasspecialist Alwine Glas in Lood voor ondermeer glasfusie, glas in lood, isolerende beglazing, restauratie, advies en workshops. Ook voor buitendeuren, binnendeuren en bovenlichten zit je aan de Beltrumseweg 16 goed. Ze zijn geopend op afspraak van maandag tot en met zaterdag. 

Küchentreff Eibergen

Voor Duitse kwaliteit keukens bent u bij Küchentreff Eibergen aan het juiste adres. Eigenaar Bram Poppen of dochter Suzanne Poppen helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomkeuken. Dit kan natuurlijk voor een compleet nieuwe keuken zijn, maar ook voor een renovatie. Küchentreff is van oorsprong een Duitse organisatie met inmiddels meer dan 380 aangesloten zelfstandige leden in Europa. Je vind Küchentreff aan de Venneslatweg 5 in Eibergen. Küchentreff Eibergen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

InEibergen EOV VVV