Viswinkel in Eibergen

Heb je vanavond zin in wat anders op je bord dan vlees? Wil je wat bijzonders op tafel zetten als diner of als lunch? Kies dan voor vis. In Eibergen is een viswinkel gevestigd met een uitgebreid assortiment aan verse vis.

Lees verder

Verse vis van Vishandel Hans Fentsahm

Vishandel Fentsahm in Eibergen vind je op 3 minuten lopen vanuit het centrum aan de Nieuwstraat 26. Sinds 1961 kun je hier heerlijke verse vis kopen waaronder huisgerookte zalm, hollandse nieuwe haring en warme gebakken vis. Wekelijks levert de afslag vijf keer verse vis aan. Je koopt hier kwaliteitsvis die op ambachtelijke wijze is schoongemaakt, gefileerd en bereid. Je vindt de vishandel ook elke dinsdag op de warenmarkt op de Brink in Eibergen en ook op de warenmarkt in Rietmolen, Beltrum en Haarlo. 

Een ruime keuze aan vis

Bij Vishandel Hans Fentsahm vind je een ruime keuze aan vis. Behalve huisgerookte zalm, hollandse nieuwe haring en warme gebakken vis koop je hier ook heerlijke specialiteiten zoals verse kibbeling, hollandse garnalen, tonijn, huisgerookte zalm, oesters, mosselen, snoekbaars, red snapper en schaal- en schelpdieren.

Vis voor iedere gelegenheid, met oog voor de natuur

Zin in even wat makkelijks te eten vanavond, maar wel gezond? Heb je een speciale gelegenheid of iets te vieren? Op verzoek maakt deze viswinkel uit Eibergen visschotels, zalmsalades, roerbakschotels, ovenschalen en vis klaar voor barbecue, steengrill, fondue en gourmet. Vishandel Fentsahm uit Eibergen levert zoveel mogelijk MSC of ASC gecertificeerde vis die op duurzame wijze is gevangen of gekweekt. Heb je een allergie? Op vrijdag is het glutenvrijdag, zodat ook jij kunt genieten van vis.

InEibergen EOV VVV