Speciaalzaken in Eibergen

In Eibergen tref je verschillende soorten speciaalzaken aan. Van specialisten in eetwaar tot een specialist in kunst. Eibergen heeft het.

Lees verder

Specialist in delicatessen

Op de Brink in Eibergen bevindt zich Zuivelhoeve Eibergen. Deze noten- en kaasspecialist heeft een enorm assortiment aan pinda’s en andere tapas. Daarnaast zit je er ook goed voor verschillende soorten kazen en streekproducten. 

Een andere zuivelspecialist vind je in het buitengebied van Eibergen. Boerenzuivel van Claudia is gespecialiseerd is het maken van zuivel, kaas en streekproducten. Voor een proeverij, ontbijt of lunch ben je de boerenwinkel aan de Warfslatweg aan het juiste adres. 

Bij Bakkerij Schreuder bakken ze brood met passie. De bakkerij is specialist Desem en Spelt brood. Daarnaast vind je er ook broodspecialiteiten als artisanaal en Levain. Bakkerij Schreuder is gevestigd op Laagte 3, dicht bij het centrum en de Albert Heijn. Handig als je nog andere boodschappen moet doen.

Specialisten in kleding en schoenen

Orrsing schoenmode is specialist op het gebied van comfortschoenen. Met een breed assortiment aan schoenen met goed voetbed en schoenen met losse zolen beschikt de winkel over de juiste schoen voor iedere voet. De schoenmode winkel is gevestigd aan de Kluiversgang.

Boenders Lingerie is een kenner op het gebied van lingerie, ondergoed, badkleding en nachtkleding. Bij de linnenzaak aan de Grotestraat in Eibergen tref je naast damesondergoed, ook ondermode voor heren aan. De winkel is zes dagen per week open, maar kijk voor de exacte openingstijden op de pagina van Boenders. 

Specialisten voor jouw hobby’s

Aan de Grotestraat vind je Drum and Dance. Bij deze muziekschool kun je terecht voor les op verschillende soorten instrumenten. De muziekschool beschikt over docenten voor harp, piano, drums, keyboard, zang, gitaar, cajon en voor popgroepen. 

Daarnaast is aan de Grotestraat Eeks gevestigd. Bij Eeks vind je spullen voor hobby’s als breien, kralen en fournituren. Ook zit je er goed voor leuke sieraden, het volgen van workshops of het geven van kinderfeestjes. 

Ligt je passie bij de tuin en/of bij dieren? Stap dan binnen bij Welkoop Ebbers aan de Beltrumseweg in Eibergen. Hier vind je alles voor tuin en dier. Van dierenvoeding tot tuinartikelen tot aan werkschoenen. Daarnaast ben je er welkom voor deskundig advies. 

Speciaal in kunst en fairtrade 

Heb je affiniteit met kunst en cadeau? Aan de Nieuwstraat 33 bevindt zich Estinea - Top Art. Bij deze kunstwinkel zit je goed voor cadeau’s en voor verkoop- en uitleen van kunst. Bovendien kun je er een lekker een bakje koffie met iets lekkers nuttigen. De winkel is 5 dagen per week open. 

Wereldwinkel Eibergen, aan de J.W. Hagemanstraat 26A, beschikt over een enorm assortiment aan verschillende fairtrade-artikelen. Zo zit je er goed voor fairtrade koffie, maar ook voor fairtrade gemaakte sieraden zit je er goed. Wereldwinkel is 6 dagen per week open, ook op maandag.

InEibergen EOV VVV