Slager in Eibergen

Houd je van lekker vlees? Dan moet je bij de keurslager zijn. In Eibergen vind je (keur) slagers met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de door de week, maar ook voor een speciale gelegenheid of barbecue. 

Lees verder

Keurslagerij Boenders

Zoek je een ambachtelijk stukje vlees van de echte slager? Dan is Keurslager Boenders wat je zoekt. Deze slagerij houdt van kwaliteitsvlees en draait daarom zelf ambachtelijke worsten en maalt zelf het gehakt. Proef ook eens de biefstuk, speklapjes en andere vleesspecialiteiten. Boenders levert complete pakketten met vlees, waaronder vlees voor buffetten, volledige maaltijden, catering en grill pakketten. Je vindt Keurslager Boenders op Brink 5 in Eibergen. De slagerij is 6 dagen per week geopend. Je kunt bij keurslagerij Boenders online vlees bestellen. 

PLUS Koenders

Bij PLUS Koenders kun je terecht voor vers vlees. Deze supermarkt heeft een slagerijafdeling waar ze graag een stuk goed vlees voor je afsnijden. Ook heeft de supermarkt een bezorgservice en bent u ervan verzekert dat het vlees gekoeld bij je thuis komt.  

Jumbo Supermarkt

Bij Jumbo Patrick Hobelman in Eibergen ook vers en verpakt vlees te koop .

Albert Heijn Supermarkt

Bij Albert Heijn in Eibergen ook diverse vleessoorten te koop.

InEibergen EOV VVV