Planten en dierenwinkels in Eibergen

Op zoek naar een winkel voor planten en dieren in Eibergen? Eibergen heeft diverse winkels voor dieren en met een gevarieerd assortiment. Tevens zijn in Eibergen twee bloemen- en plantenzaken.

Lees verder

De Imme

WIl je echte verse honing proeven uit de Achterhoek? Dat kan. Kom langs bij imkerij de Imme in Eibergen. De moderne imkerij slingert honing gemaakt door biologisch gehouden Carnica bijen. Bij De Imme koop je enkel natuurzuivere honing, maar ook STI-HO-DRU, stuifmeel, propolis en vitaminen. Daarnaast verkoopt De Imme ook biologische proteïne, knoflookpoeder en druivensuiker. Je vindt De Imme aan de Kormelinkweg 2A in Eibergen.

Welkoop Ebbers

Wil je een konijn of een ander knaagdier kopen? Ga naar Welkoop Ebbers. Behalve dieren heeft deze winkel alles voor konijnen en andere knaagdieren. Ontdek de cavia’s, hamster of muizen. Bij Welkoop Ebbers koop je ook voeding voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Je krijgt deskundig advies en gratis bezorging aan huis. Ook vind je er alles voor werkzaamheden in de tuin. Welkoop Ebbers is gevestigd aan de Beltrumseweg 5 in Eibergen.

Hartman en Stroet (Discus)

Op De Brink bevindt zich dierenspeciaalzaak Discus voor de aankoop van vogels, knaagdieren of vissen. Tevens verkopen zij verschillende soorten voedsel voor dieren. Discus is ook gespecialiseerd in hengelsportartikelen en geven deskundig advies.

Voor bloemen en/ of planten kun je terecht bij Björn en Marieke en het Bloemenhoekje.

InEibergen EOV VVV