Mode in Eibergen

Ben je toe aan nieuwe kleding? Voor mode in Eibergen kun je terecht bij diverse kledingwinkels, zowel voor hem als voor haar.

Lees verder

Kleding kopen in Eibergen

Eibergen heeft kledingwinkels met kleding voor elk wat wils. Zo zit in het centrum aan de Brink de HEMA voor basiskleding, ondermode en de leukste trendy artikelen voor dames heren, babies en kinderen. 

Iets verderop aan de Brink zit Tuunte. Tuunte beschikt over een trendy kledingassortiment voor jongens, meiden, dames, heren en baby's. Je kunt bij Tuunte ook kleding via de webshop kopen.

In Eibergen tref je verschillende modewinkels speciaal voor vrouwen. Zo beschikt Gankema Mode over een assortiment kleding, speciaal voor vrouwen met een middelbare leeftijd. Daarnaast beschikt de kledingzaak ook over grote maten tot 54. Je vindt de winkel aan de Kerkstraat in Eibergen.

Bij Leads Jeans & Fashion, gevestigd aan de Brink 2, shop je kleding van bekende merken. Hier vind je kleding van merken zoals G-STAR, Superdry, PME Legend, Patrol, Jack and Jones, Angels jeans, Geisha, Tramontana, Only en Vero Moda. 

Meer informatie over mode in Eibergen

Alle modewinkels in Eibergen zijn eenvoudig te bereiken en grenzen aan - of beschikken over - een parkeerplaats. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de winkel.

InEibergen EOV VVV