Kunst en antiek in Eibergen

Houd je van mooie dingen, modern of antiek? In Eibergen vind je een aantal juweeltjes van locaties waar je je hart kunt ophalen aan kunst en antiek.

Lees verder

Atelier Janet Timmerije

Voor vrolijke en kleurrijke schilderijen kun je terecht bij het schildersatelier van de bekende Eibergse kunstenares Janet Timmerije. Haar kunst is bekend tot in de verre omstreken. Naast schilderijen beschildert ze ook keramiek serviesgoed, giclees, wijnkisten en kussens. Haar stijl is herkenbaar door het gebruik van frisse kleuren de suggestie van beweging en de beeltenissen van stadsgezichten en boerderijdieren zoals honden, katten, kippen en koeien. Het atelier is op afspraak geopend. 

Sfeer van Weleer

Ben je benieuwd hoe het vroeger was in de tijd van opa en oma, of zelfs in de tijd van je overgrootouders? Je komt het te weten bij de Sfeer van Weleer. Hier vind je textiel, aardewerk en porselein, glas en kristal, emaille, klein meubilair en mooie accessoires uit die oude tijd. Het zijn precies de spullen die mensen in het boerenleven tot en met de jaren 50 en de elite tot en met de jaren 30 dagelijks gebruikten. Je kunt de Sfeer van Weleer op dinsdag en donderdag bezoeken in het nabij gelegen dorp Rekken. 

Bijzonder Gemaakt

Heb je inspiratie nodig voor een kadootje? Neem dan gerust een kijkje bij Bijzonder Gemaakt in Eibergen. Je vindt in de winkel/ stoere werkplaats een wereld aan leuke kado ideeën. Ontdek de tekentafel van de graveur en zie hoe het kado van jouw keuze een mooie en passende gravure krijgt. Bijzonder gemaakt is gevestigd in Eibergen en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Meer informatie over kunst en antiek in Eibergen

Wil je meer weten over kunst en antiek in Eibergen? Klik dan op een van de linkjes hierboven of neem contact op met het Toeristisch Informatie Punt in Eibergen (TIP).

InEibergen EOV VVV