Kapsalon in Eibergen

Zoek je een kapper in Eibergen voor een nieuw kapsel of wil je gewoon puntjes laten bijknippen? In Eibergen zit je goed in de kappersstoel.

Lees verder

Heren, dames en kinderen

Qua kapsalons is er in Eibergen voor ieder wat wils. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen in Eibergen terecht bij salons met diverse specialisaties en prijzen. Sommige kappers bieden behalve het behandelen en knippen van haar ook aanvullende diensten en producten aan zoals gelegenheidsmake-up,  bruidsmake-up, verzorgende haarproducten en styling advies. Neem lekker wat tijd voor jezelf en verras je omgeving met een nieuwe look. 

Hair Perfection

In de Hagenmanstraat in Eibergen vind je Hair & Beauty Perfection. Bij deze kwaliteitskapper kun je 24/7 online een afspraak maken. Op dinsdag en woensdag is deze salon ook in de avond open, zodat je ‘s avonds na je werk nog naar de kapper kunt. Hair Perfection is haarkleurspecialist en heeft veel ervaring met het knippen van krulhaar. Met de Curlsys methode knippen de kappers volle, mooi vallende krullen zonder pluis. Laat voor een complete look ook nog even je nagels bijwerken met langhoudende Shellak. De salon is van dinsdag tot zaterdag geopend.

Kapsalon Charlotte

Kapster Charlotte Baay is sinds april 2013 de trotse eigenaresse van Kapsalon Charlotte. Deze kapper in Eibergen heeft een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Charlotte biedt deskundig advies over haarverzorging en haarstyling. Ze werkt met kwalitatieve haarproducten. Heb je een bad hair day? Dan zorgt Charlotte er voor dat je er weer stralend uitziet. Kapsalon Charlotte vind je aan de Mr. Leppinstraat 23b. De salon is op maandag, dinsdag en donderdag overdag geopend. Daarnaast kun je ook op donderdagavond bij haar terecht.

AMI Kappers

AMI Kappers aan de Brink 4a in Eibergen zorgt ervoor dat je kunt genieten van een ambachtelijke knip en/of kleurbehandeling voor je haar. In de salon word je geholpen door vriendelijke en vakkundige hairstylisten met vakkennis en kijk op de laatste trends op het gebied van haarmode. AMI kappers is zes dagen per week, van maandag tot zaterdag geopend. Op vrijdag kun je er ook in de avond terecht. 

Flair Hair & Beauty

Bij Flair Hair & Beauty krijg je een (nieuwe) coupe op maat. Hun motto "uw wens is onze uitdaging" willen ze altijd nastreven. Naast een nieuw kapsel, kun je bij Flair Hair & Beauty ook terecht voor make-up en nagelverzorging. Ze werken met verzorgingsproducten van L'anza en Alcina.  Je vindt Flair Hair & Beauty aan de Grotestraat 100 in Eibergen. Deze salon is van dinsdag t/m zaterdag overdag geopend. 

 

InEibergen EOV VVV