Kapsalon in Eibergen

Zoek je een kapper in Eibergen voor een nieuw kapsel of wil je gewoon puntjes laten bijknippen? In Eibergen zit je goed in de kappersstoel.

Lees verder

Heren, dames en kinderen

Qua kapsalons is er in Eibergen voor ieder wat wils. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen in Eibergen terecht bij salons met diverse specialisaties en prijzen. Sommige kappers bieden behalve het behandelen en knippen van haar ook aanvullende diensten en producten aan zoals gelegenheidsmake-up,  bruidsmake-up, verzorgende haarproducten en styling advies. Neem lekker wat tijd voor jezelf en verras je omgeving met een nieuwe look. 

Hair Perfection

In de Hagenman straat in Eibergen vind je Hair Perfection. Bij deze kwaliteitskapper kun je 24/7 online een afspraak maken en heeft 2 koopavonden zodat je ‘s avonds na je werk nog naar de kapper kunt. Hair Perfection is haarkleurspecialist. Daarbij weet deze kapper hoe je krulhaar moeten knippen. Met de Curlsys methode knippen de kappers volle, mooi vallende krullen zonder pluis. Laat voor een complete look ook nog even je nagels bijwerken met langhoudende Shellak. De salon is van dinsdag tot zaterdag geopend.

Kapsalon Charlotte

Kapster Charlotte Baay is sinds april 2013 de trotse eigenaresse van Kapsalon Charlotte. Deze kapper in Eibergen heeft een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Charlotte biedt deskundig advies over haarverzorging en haarstyling. Ze werkt met kwalitatieve haarproducten. Kapsalon Charlotte vind je op de Havikhorst 11 in Eibergen. De salon is van dinsdag tot zaterdag geopend.

AMI Kappers

AMI Kappers in Eibergen zorgt ervoor dat je kunt genieten van een ambachtelijke knip en/of kleurbehandeling voor je haar. In de salon aan de Kerkstraat in Eibergen word je geholpen door vriendelijke en vakkundige hairstylisten met vakkennis en kijk op de laatste trends op het gebied van haarmode. AMI kappers is zes dagen per week geopend. 

Flair Hair & Beauty

Bij Flair Hair & Beauty vind je een coupe voor hem en haar op maat. Je kunt bij Flair Hair & Beauty ook terecht voor make-up en nagelverzorging. Deze kapper werkt met haar- en nagelproducten van L'anza en Alcina.

 

InEibergen EOV VVV