Hobby en sport in Eibergen

In Eibergen vind je allerlei winkels voor hobby en sport. Zo vind je er de hobbywinkels Eeks en Dekoratief Marian (Beltrum)  waar je allerlei hobbymaterialen kunt kopen en is er Ringfoto Hietbrink voor de (amateur)fotograaf. Ben je muzikaal? Dan moet je bij Drums & Dance zijn! Ook de sportieveling komt hier aan zijn trekken met de verschillende danssporten. Voor de vissport is er dierenspeciaalzaak Hartman & Stroet. Hier kun je ook terecht voor alles op het gebied van huis- en landbouwdieren. 

Lees verder

Ringfoto Hietbrink

Ringfoto Hietbrink in Eibergen is het adres voor iedereen die op een leuke en ongedwongen manier actief is met fotografie. Je kunt hier terecht voor camera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en systeemcamera’s, verrekijkers en gerelateerde accessoires. Ook is er een fotostudio waar je pasfoto’s kunt laten maken. Daarnaast kun je online foto’s en posters bestellen. Je kunt bij Ringfoto Hietbrink gratis voor de deur parkeren.

Dekoratief Marian

Bij de hobbywinkel Dekoratief Marian van Marian Huurneman in Beltrum kun je allerlei hobbymaterialen kopen. Al 25 jaar is Marian bezig op het gebied van kaarten maken, diverse technieken en de verkoop van hobbymaterialen. In haar hobbywinkel vind je niet alleen mallen, garen, kralen, kaarten, stempels en ander knutselbenodigdheden, je kunt er ook terecht voor verschillende workshops. Naast de fysieke winkel, is er ook een online shop.

Eeks

Eeks aan de Kluiversgang 10 in Eibergen is een hobbywinkel waar je van alles kunt vinden om urenlang creatief bezig te zijn. Zo kun je er breiwol, kralen, lint en kant kopen. Ook zijn er handgemaakte sieraden te koop. Daarnaast kun je bij Eeks ook terecht voor workshops en kinderfeestjes. Zo kun je bijvoorbeeld spaarpotten of lampen versieren of sieraden maken.

Drums & Dance

Voor de vetste muzieklessen en de coolste workshops ben je bij Drums & Dance aan het goede adres. Drums & Dance, ook wel Popschool D&D, is de popschool van de Achterhoek waar je op een leuke manier muziek kunt (leren) maken of je muzikale techniek kunt verbeteren. Ook kun je hier terecht voor muzikale- en creatieve workshops voor scholen en bedrijven, kinderpartijtjes en vrijgezellenfeestjes.

Dierenspeciaalzaak Hartman & Stroet

Dierenspeciaalzaak Hartman & Stroet, ook wel Discus Eibergen, is dé dierenspeciaalzaak van Berkelland en omgeving. In deze winkel aan de Brink 6 in Eibergen is van alles te vinden op het gebied van: hond, kat, knaagdieren, vogel, aquarium, terrarium, vijver, hengelsport, paard- en veevoeding, en pluimvee. Wist je dat deze winkel ook een professionele wastafel voor huisdieren heeft.

InEibergen EOV VVV