Groente en fruit in Eibergen

Verse groenten en fruit vind je gewoon in Eibergen. Eibergen heeft een echte authentieke groente en fruit speciaalzaak, maar ook bij de diverse supermarken kun je goed terecht.

Lees verder

Passie voor groente en fruit

Voor een uitgebreid assortiment aan groente en fruit met klantgerichte service loop je binnen bij Groente en Fruit Op ‘n Brink. Zoals de naam al zegt bevindt deze speciaalzaak zich op De Brink.       Bij deze authentieke groenteboer vind je een breed aanbod aan zelfbereide rauwkosten, soepen, vers fruit, (seizoens) groenten, vergeten groenten en zelfs hele maaltijden. Bij Groente en Fruit Op ‘n Brink adviseert het deskundige personeel je met passie over de verschillende soorten groenten en fruit. 

Supermarkten

Ga je op pad om de wekelijkse boodschappen binnen te halen? Naast de houdbare voedingsmiddelen vind je bij de drie supermarkten in Eibergen er ook verse groenten en fruit. In Eibergen vind je Plus Koenders, Jumbo Patrick Hobelman en Albert Heijn Eibergen. Naast de standaard groenten en fruit beschikken de supermarkten ook over seizoensgebonden producten. Verder zit je bij de supermarkten goed voor vers vlees en vers afgebakken broodjes. De supermarkten zijn makkelijk te bereiken, hebben voldoende parkeerplek en zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de desbetreffende supermarkt.

InEibergen EOV VVV