Fietswinkels in Eibergen

Wil je een fiets kopen, huren, leasen, financieren of laten repareren? Ontdek fietsenwinkels in en rond Eibergen. De fietsenwinkels Scharrenborg 2Wielers en Bike Totaal Hofstede zorgen ervoor dat je weer op de pedalen kunt gaan staan.

Lees verder

Scharrenborg 2Wielers

Een nieuwe, tweedehands of elektrische fiets koop of huur je ondermeer bij Scharrenborg 2Wielers. Maak een keuze uit fietsmerken zoals Gazelle, Batavus, Union, Votani, Ghost, Puch, RIH, Raleigh en Cortina. Deze fietsenwinkel verzorgt ook het onderhoud aan je fiets in de bijgelegen werkplaats. Je vindt Scharrenborg 2Wielers in het centrum van Eibergen aan de Grotestraat 66. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Ze zijn tussen 12.30 uur en 13.30 uur gesloten. Op zaterdag is de zaak doorlopend geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Op zondag en maandag gesloten. 

Bike Totaal Hofstede

Je kunt ook in de omgeving van Eibergen terecht bij een fietsenwinkel. Aan de Dorpstraat 14 in Beltrum vind je Bike Totaal Hofstede. Hier koop, huur en lease je fietsen en kinderfietsen van merken waaronder Gazelle Batavus, RIH Raleigh en Cortina. Bij Bike Totaal Hofstede hoef je niet in een keer te betalen. Je kunt ook fietsen leasen en een financiering afsluiten voor je favoriete fiets. Bike Totaal Hofstede is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Op zaterdagen zijn ze geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zondagen gesloten.

Meer informatie over fietsenwinkels in en om Eibergen

Wil je meer weten over fietsenwinkels in en rond Eibergen? Neem dan contact op met Scharrenborg 2Wielers of Bike Totaal Hofstede. Ben je benieuwd welke leuke fietstochten je kunt maken in en om Eibergen? Vraag dan om info bij het Toeristisch Informatie Punt Eibergen.

InEibergen EOV VVV