Drogisterij in Eibergen

Zoek je een drogisterij in Eibergen? In het centrum van Eibergen vind je diverse supermarkten en warenhuizen met een drogisterij-afdeling. Ook zijn er drogisterijen in Eibergen. Zoek op Google voor meer informatie.

Lees verder

Een ruim assortiment drogisterij-artikelen

De in het centrum gelegen supermarkt PLUS Koenders verkoopt behalve voedingsmiddelen en dranken ook drogisterijartikelen waaronder shampoo, douchegel, crèmespoeling, mondverzorgingsartikelen en haarstylingsproducten. 

Extra service

De supermarkt heeft een online bestelservice en bezorgservice zodat je je drogisterijartikelen en andere producten eenvoudig kunt bestellen en laten bezorgen. Daarbij faciliteert PLUS Koenders haar klanten met een barbecue service, schoenreparatieservice, stomerij en een wijnadviseur. 

Makkelijk bereikbaar

PLUS Koenders vind je aan de Simmelinkstraat 1 in Eibergen. Deze supermarkt met inhouse drogisterij bereik je makkelijk met de fiets, het openbaar busvervoer en met de auto. Neem de bus naar het centrum (halte Garage Grooters) en loop binnen 2 minuten naar de winkel, of parkeer je auto gratis op de ruime parkeerplaats voor de winkel. 

Openingstijden

PLUS Koenders is 7 dagen per week geopend. Op werkdagen van 8.00 uur tot 20.00 uur.  Op vrijdag is de supermarkt extra lang geopend tot 21.00 uur. Op zondagen is de supermarkt geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie over drogisterij in Eibergen

Wil je meer weten over deze drogisterij in Eibergen? Neem dan contact op via info.581@plus.nl, bel 0545-271348 of kijk op www.plus.nl.

InEibergen EOV VVV