Computerwinkel in Eibergen

Op zoek naar hardware, een computer of laptop voor een betaalbare prijs? Heb je ondersteuning nodig bij het gebruik van je computer of ben je op zoek naar printers en tablets? Dan zit je in in Eibergen goed. Eibergen heeft een drietal computerwinkels die uitkomst bieden.

Lees verder

123PCCenter

123PCCenter biedt een breed assortiment gebruikte en nieuwe computers, notebooks en randapparatuur aan. Je ontvangt eerlijk advies. Is je inktcartridge aan vervanging toe? Geen probleem, bij 123PCCenter vind je een inktcartridge die past bij jouw printer. In de winkel aan de J.W. Hagemanstraat repareren ze tevens jouw kapotte notebook, smartphone of tablet. Ook voor veiligheidsoplossingen zit je bij 123PCCenter goed, want in winkel verkopen ze ook IP camera’s en alarmsystemen.

REDMIJNPC

Wanneer je ondersteuning nodig hebt bij een computerprobleem, dan staat REDMIJNPC voor jou klaar. Moet het besturingssysteem van je PC worden opgeschoond? De medewerkers weten alles over de besturingssystemen van Windows en Apple. Ook voor het instellen van een WiFi-verbinding draait REDMIJNPC zijn hand niet om. De computerspecialisten van REDMIJNPC komen bij voorkeur bij jou aan huis om de problemen met je computer te verhelpen. Komt het je toch beter uit om de computer bij een servicepunt af te geven? Dat kan, want het servicepunt van REDMIJNPC vind je bij Boekhandel Gellekink. Dit afgiftepunt is 6 dagen per week geopend. Daarnaast verkoopt REDMIJNPC ook computers, monitoren, notebooks, software en randapparatuur.

LR_ComputerSystems, LR_Fotografie, LR_CopyService

Bij LR_ComputerSystems vind je zowel nieuwe computersystemen als gebruikte systemen. Daarnaast kun je er terecht voor monitoren, printers, camera’s en randapparatuur. De medewerkers van LR_Fotografie geven je vrijblijvend advies. Daarnaast zit je er goed voor het maken van pasfoto’s, fotoshoots en portretten. Je bent ook welkom voor het kopiëren, printen, inbinden van bijna alle maten papier en posters. 

Meer informatie over computerwinkels in Eibergen

Wil je meer weten over computerwinkels in Eibergen? Neem dan contact op met de desbetreffende computerwinkel. Of neem contact om met het TIP.

InEibergen EOV VVV