Cadeauwinkels in Eibergen

Heb je een verjaardag, of ben je binnenkort zelf jarig en weet je niet wat je moet kopen of vragen als cadeau? Je vindt wèl een leuk cadeau bij één van de veelzijdige cadeauwinkels in Eibergen.

Lees verder

Zelfgemaakte Boerenzuivel van Claudia

Bij Boerenzuivel van Claudia vind je in de boerderijwinkel zelfgemaakte zuivel, kaas, streekproducten. Je kunt ook iemand op een boerenontbijt of lunch trakteren of je personeel op kerstpakketten. Mogelijkheden genoeg. Je vindt Claudia's Boerenzuivel net buiten Eibergen aan de Warfslatweg.

Kaarten knutselen met Dekoratief Marian

Dekoratief Marian is een hobbywinkel gespecialiseerd in materialen voor het maken van zelfgemaakte kaarten. Wil je iemand die van hobbyen houdt verrassen? Via de webshop en via de winkel kun je mallen, stempels, knipvellen, kaartenpakketten, geboortegeschenken en andere hobby materialen kopen. Je vindt Dekoratief Marian aan de Ringweg 30A in Beltrum. 

Handwerken met Eeks

Bij Eeks koop je kralen, breiwol, scrapbookmaterialen, 3D-vellen, fournituren, decopatch, lint, kant, sjaals en mooie handgemaakte sieraden. 

Toeristisch InformatiePunt InEibergen

De TIP InEibergen is het toeristisch en cultureel informatie punt voor de bezoekers en inwoners van Eibergen en omgeving. Je koopt hier leuke arrangementen, streekproducten, Berkelvaarten, cadeau-artikelen, routekaarten en gidsen. 

Hollands HEMA

In dit filiaal met het vertrouwde HEMA assortiment, koop je ook gebak en andere feestelijke zaken. Ideaal voor als je versiering, cadeautjes, taart en andere lekkernijen nodig hebt. Je vindt de HEMA in het centrum. Deze Hema bevat een lunchroom, waar u gezellig iets kunt eten of drinken en gebruik kunt maken van het toilet.

Gellekink voor wie van lezen houdt

Bij Gellekink kun je terecht voor de leukste boeken, wenskaarten, tijdschriften, cadeau artikelen en feestartikelen. 

Kunstige cadeau’s en 2e hands kinderkleding bij Estinea - Top Art

Estinea - Top Art is een cadeauwinkel, doet aan kunst- uitleen en verkoop èn je kunt er rustig een kopje koffie met iets lekkers nuttigen. Je koopt hier bijzondere kunst kado's, maar ook 2e hands kinderkleding. 

Meer informatie over cadeauwinkels in Eibergen

Wil je meer weten over deze bijzondere cadeauwinkels in Eibergen? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel, of neem contact op met het TIP.

InEibergen EOV VVV