Boek- en kantoorvakhandel in Eibergen

Zin in een goed boek? Iets besteld en niet thuis om het pakketje aan te nemen? Ouderwets een kaartje versturen? Dan kun je terecht bij een boekhandel of kantoorvakhandel in Eibergen. In het centrum van Eibergen vind je een winkel met een uitgebreid assortiment.

Lees verder

Blz. Boek- en kantoorvakhandel Gellekink

Blz. boek- en kantoorvakhandel Gellekink verkoopt diverse kantoorartikelen, inkt cartridges, boeken en tijdschriften, maar ook wenskaarten, cadeauartikelen en feestartikelen. Je kunt in deze winkel ook online kopen, en bestellingen van andere winkels laten bezorgen en ophalen via het Kiala servicepunt. 

Makkelijk bereikbaar

Doordat boek- en kantoorvakhandel Gellekink zich in het centrum bevindt, kun je de winkel makkelijk even met de fiets, auto of met de bus bezoeken. De winkel ligt aan de J.W. Hagemanstraat 16 in Eibergen. Als je met de bus gaat, neem dan de bus naar het centrum (halte Garage Grooters) en loop binnen 2 minuten naar de winkel, of parkeer je auto gratis op één van de parkeerplaatsen in de buurt zoals het Hendrik Odinkplein of de Brink. Je fiets kun je stallen op de aangegeven plekken. 

Openingstijden boek- en kantoorvakhandel

Blz. boek- en kantoorvakhandel Gellekink is geopend van maandag tot en met zaterdag.  Op zondagen gesloten. 

Maandag 13.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 uur - 18.00 uur
Woensdag 09.00 uur- 18.00 uur
Donderdag 09.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag09.00 uur - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 uur - 17.00 uur

Meer informatie over Gellekink in Eibergen

Wil je meer weten over deze boekhandel en kantoorvakhandel in Eibergen? Neem dan contact op met InEibergen of via info@boekhandelgellekink.nl, bel 0545-471371 of kijk op www.boekhandelgellekink.nl.

InEibergen EOV VVV