Bakker in Eibergen

Maak kennis met de bakkers in Eibergen en ontdek hun heerlijke specialiteiten op het gebied van taart, brood, banket. Zo maak je ieder ontbijt, lunch of feest een succes.

Lees verder

De ambachtelijk bakker

Ontdek Ambachtsbakker Oude Hilbert. Deze ambachtelijke brood- en banketbakkerij is aangesloten bij de Ambachtsbakker. Bij deze bakker is het ook mogelijk online broden, banket en taarten te bestellen. En zelfs taarten die je zelf kunt samenstellen.  

Bakkers met passie

De bakkers van Bakkerij Schreuder bakken hun broden met passie. Deze bakkerij is gespecialiseerd in Desem en Spelt brood. Alles draait bij deze bakker om natuurlijk genieten, versheid en smaak. Hier vind je specialiteiten zoals artisanaal en Levain. 

Echte bakker Boenders neemt u mee in de beleving van ambachtelijk bereid brood en banket. Ook in de speciaal voor voedselallergie of voedselintolerantie bereide producten zie en proef je de passie van deze bakker. Met trots wordt er dan ook gezegd 'Bijzonder Boenders'. 

Voor een broodje, vlaai of een lekker vers heel brood kun je ook binnen lopen bij Bakker Bart.  Hier is er een leuk zitgedeelte voor o.a. een heerlijke lunch, een lekkere vlaai of een warme verse snack. 

 

InEibergen EOV VVV