Bakker in Eibergen

Maak kennis met de bakkers in Eibergen en ontdek hun heerlijke specialiteiten op het gebied van taart, brood, banket. Zo maak je ieder ontbijt, lunch of feest een succes.

Lees verder

De ambachtelijk bakker

Ontdek Ambachtsbakker Oude Hilbert. Deze ambachtelijke brood- en banketbakkerij is aangesloten bij de Ambachtsbakker. Bij deze bakker is het ook mogelijk online broden, banket en taarten te bestellen. En zelfs taarten die je zelf kunt samenstellen.  Heb je iets te vieren? Voor unieke taarten in de meest bijzondere vormen kun je ook terecht bij Taart van Manja.  

Bakkers met passie

De bakkers van Bakkerij Schreuder bakken hun broden met passie. Deze bakkerij is gespecialiseerd in Desem en Spelt brood. Alles draait bij de ze bakker om natuurlijk genieten, versheid en smaak. Hier vind je specialiteiten zoals artisanaal en Levain. Bakkerij Schreuder is gevestigd vlak bij het centrum en de Albert Heijn. En dat kan erg handig zijn als je nog andere boodschappen moet doen. Zin in een broodje of lekker vers heel brood? Bij Bakker Bart in Eibergen ben je welkom.

Boodschappen doen in Eibergen

Behalve bakkers in Eibergen vindt je hier ook Bijvoorbeeld een cadeauwinkel, slager, winkels voor computers, fietsen, groente en fruit, mode, drogisterijen, een elektronicawinkel en nog veel meer. Parkeer uw auto of fiets gratis rond de Brink in Eibergen en wandel zo naar het centrum. Ook met de bus is het centrum van Eibergen goed te bereiken. Stap uit bij bushalte Garage Grooters of bij halte Bartelinksgang. Binnen 5 minuten lopen bent u op de Brink van Eibergen. 

InEibergen EOV VVV