Theater in Eibergen

Zin in een lekker avondje uit? Bezoek dan het openluchttheater in Eibergen. Van mei tot en met september zijn hier regelmatig optredens van leuke artiesten.  Vlakbij het theater zijn diverse overnachtingsadressen en restaurants. Leuk om je bezoek te combineren met een heerlijk diner en luxe overnachting. Zo is je theater uitje helemaal compleet. Lees snel meer over theater in Eibergen.

Lees verder

Openluchttheater Eibergen

Op 100 meter achter het dorps-centrum van Eibergen ligt een sfeervol theater in de open lucht. Dit theater dateert uit 1954 en heeft van mei tot en met september de leukste optredens van populaire artiesten voor jong en oud. Bezoek artiesten zoals Ilse DeLange, Bløf, Racoon, dancefestival, het Achterhoeks Streekfestival, Have a Nice Day, Frank Boeijen, Jett Rebel en de Kovacs. Het theater is voor een kleine vergoeding ook af te huren voor verenigingen, instellingen en andere non-profitorganisaties.

Locatie en parkeren

Openluchttheater Eibergen biedt plaats aan 1650 bezoekers: er zijn 900 zitplaatsen en 750 staanplaatsen. Het theater ligt aan de Grotestraat 46 in Eibergen, op een steenworp afstand van het winkelcentrum. Er zijn ruime, gratis parkeervoorzieningen aanwezig zodat je het theater en omliggende voorzieningen, zoals winkels, cafés en restaurants gemakkelijk kunt bereiken. Ook is het openluchttheater uitstekend bereikbaar per bus.

Een dagje uit in combinatie met theater in Eibergen

Eibergen en omgeving is uitermate geschikt voor een gezellig dagje uit. Combineer verschillende bezienswaardigheden op het gebied van kunst en cultuurwinkelseten en drinken of uitgaan met een bezoek aan het theater in Eibergen. Wordt het een latertje? In het Gelderse Eibergen en omgeving vindt u diverse overnachtingsmogelijkheden zoals een bed and breakfast, bungalowparken, camping, groepsaccommodatie, hotel, pension of vakantieboerderij.

InEibergen EOV VVV