Dagje uit in Eibergen

Ga eens een dagje uit in Eibergen. Je vindt in en rond Eibergen allerlei activiteiten voor jong en oud, voor families, maar ook voor zakelijke dagjes uit. 

Lees verder

Dagje uit voor families, kinderen en vrienden

In en rond Eibergen zijn diverse mogelijkheden om een lekker dagje er op uit te trekken met je familie, kinderen en vrienden. Kies bijvoorbeeld voor Hof van Eckberge. Je vindt hier alle vermaak op één locatie. Een restaurant, bowlingbaan, lasergame, kinderboerderij, mini-zoo en nog veel meer. In Eibergen kun je ook je schoolreisjes, kinderfeesten, bruiloften en andere familiefeesten vieren. Combineer je dagje uit met een bezoek aan Shortgolf Berkelland of ga varen met de Berkelzomp. Het dagje uit van je familie, kinderen en vrienden kan dan vast niet meer stuk.

Een zakelijk dagje uit

Neem je personeel mee naar Eibergen voor een uniek dagje uit. Ga bijvoorbeeld naar Shortgolf Berkeland. Ook met slecht weer kun je je vermaken in Eibergen. Volg een workshop koken bij Hof van Eckberge of vier er je personeelsfeest. Beleef bij mooi weer diverse outdooractiviteiten zoals zeskamp, teambuilding en survival via Ten Brinke Recreatie of Sportwijzer BV.

Een ander dagje uit

Wil je een verwen dagje uit in Eibergen? Breng dan een bezoek aan Flair hair and beauty. Meer weten? Toeristisch Informatiepunt Eibergen kan je nog veel meer vertellen over de leukste dagjes uit.

InEibergen EOV VVV