Café in Eibergen

Wil je een avond je uit of gezellig iets drinken op het terras? De café’s in Eibergen heten je hartelijk welkom.

Lees verder

Ruime keuze cafe’s

In Eibergen vind je verschillende gezellige café’s waar je terecht kunt voor een kopje koffie, fris of iets sterkers. Zeker na een dagje fietsen of wandelen in de prachtige omgeving is het heerlijk om even op het terras te rusten met een drankje. 

Sportcafés

Sportievelingen. spelletjes- en poolfanaten voelen zich vast thuis bij Cafe de Poolhut. Met 3 professionele pooltafels, 5 dartborden en vele spelletjes in de kast is hier genoeg te beleven. Café de Poolhut brengt gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Ook voor feesten kun je hier terecht. Je vind Cafe de Poolhut aan de Grotestraat 61 in Eibergen.

Cafe’s met catering en zalen

Bij Café Grenszicht (link naar café grenszicht) kun je lekker eten, een knallend feest houden, maar ook de catering voor je eigen evenement laten verzorgen. Dit café is heeft een gezellig, zonnig terras en ligt verscholen in het schitterende Achterhoekse landschap, nabij grensovergang Holterhoek-Zwillbrock. Stel je fiets-, wandel- of autonavigatie in op Vredenseweg 2 en laat je verrassen.

Cafe’s met live muziek

Café De Lindeboom heeft sfeer, gastvrijheid en vooral gezelligheid. Geniet op het terras in het hartje van Eibergen van een heerlijke lunch, een sfeervol diner en live muziek. De Zaal 'De Nieuwe Linde' leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Je vindt Cafe de Lindenboom op Hagen 28 in Eibergen.

Irish pub cafe’s in Eibergen

Bij Eet- en Feestcafé de Klok Zalencentrum Catering vind je een gezellige Irish pub sfeer. Dit café in Eibergen, samen met het bijgelegen moderne zalencentrum en Eetkamer voor private dining, kun je leuke feesten en bijeenkomsten houden waarbij de catering tot in de puntjes verzorgd wordt. Bij zonnig weer ben je welkom op het ruime zonneterras. Eet- en Feestcafé de Klok vind je aan de Grotestraat 84 in Eibergen. 

 

InEibergen EOV VVV