Activiteiten in Eibergen

Ontdek leuke activiteiten in Eibergen. Drink bijvoorbeeld samen een drankje in het plaatselijke café, beleef een voorstelling in het theater of vier feest tot in de kleine uurtjes in het partycentrum. Ook voor gezinnen is er genoeg te doen. Eibergen biedt het gehele jaar door een breed scala aan gezellige mogelijkheden.

Lees verder

Arrangementen voor fietsers, wandelaars en kinderen

Wil je weten wat er op het moment van je bezoek precies te doen is in Eibergen en omgeving? Ga dan ook eens naar het Toeristisch Informatie Punt in Eibergen (TIP). Dit punt verkoopt ondermeer arrangementen voor fietsers, wandelaars en voor groepen en gezinnen met kinderen. Kies bijvoorbeeld voor het Hap & Stap arrangement waarbij u na een mooie wandeling gebruik kunt maken van een 3 gangen-diner, een vroege lunch of late lunch. Voor kinderen is er een speciale fotowandeling. Wanneer u liever met de fiets op pad gaat, kan het TIP u via het arrangement Hap & Trap voorzien van een vooraf uitgestippelde route langs de mooiste bezienswaardigheden in en rond Eibergen, eventueel inclusief 3 gangen-diner, kaffee mit kuchen of een lekkere lunch. 

Zien ervaren in en om Eibergen

In en om Eibergen zijn er diverse bezienswaardigheden, musea, theaters, culturele instellingen, galeries en restaurants. Zo is er elke dag iets leuks te doen, bijvoorbeeld voor wanneer je in de buurt op de camping staat. Een kleine greep uit de mogelijkheden voor een dagje uit met activiteiten:

  • varen met Stichting Berkelzomp Eibergen
  • wandelen en ruiken in de Kruidenhof te Mallum
  • golven Shortgolf Berkelland
  • aquarellen bewonderen bij Betty Kloosterman Aquarellen

Meer informatie over activiteiten in Eibergen

Wil je meer weten over de activiteiten in Eibergen? Kijk dan op deze website voor de mogelijkheden, neem contact op met de desbetreffende organisator of het TIP.

InEibergen EOV VVV