• slidebg1

U bent hier

Sinterklaas

Hoera! Sinterklaas komt naar Eibergen!

Zaterdag 13 november om 14.00 uur zal, zoals ieder jaar Sinterklaas weer aankomen in het haventje aan de Whemerdijk. Alle basisschool kinderen uit Eibergen zijn uitgenodigd om Sinterklaas en zijn pieten feestelijk te ontvangen. Let op, er is dit jaar geen intocht maar een speurtocht. De Sinterklaascommissie heeft een leuk programma bedacht om er een feestelijk doorstroom evenement van te maken. Wat er precies gaat gebeuren is nog een verrassing, maar ze hopen op een leuke en actieve middag tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Slaapkamer van Sinterklaas

Het is altijd een verrassing voor Sinterklaas waar hij gaat slapen. Dit jaar staat zijn bed in de Kluiversgang. Sinterklaas vindt het altijd leuk dat zijn slaapkamer versierd wordt met tekeningen. Heb je iets moois gemaakt, dan kan je deze bij EEKS afgeven.

Sintendans

Vorig jaar hebben de Lingo’s speciaal voor Eibergen het lied “Sintendans” geschreven. Charlaine Dollekamp heeft daar de bewegingen bij gemaakt. Dit jaar gaan we kijken wat er is blijven hangen en gaan we hem samen weer dansen. OEFEN HIER!

Voorleesavonden

Sinterklaas is gek op lezen, en ook op voorlezen. Zolang de regels het toelaten zullen er een paar voorleesmomenten ingepland worden. Locatie en tijden zullen op de website vermeld worden.

  

Handige linkjes: 

• Ga naar de Facebookpagina van InEibergen

• Ga naar de Slaapkamer van Sinterklaas

Ga naar Youtube Sinterklaas in Eibergen

 

InEibergen EOV VVV