Vakantieboerderij in omgeving Eibergen

Zoek je een vakantieboerderij in omgeving Eibergen? Nabij Eibergen vind je een vakantieboerderij die comfortabel onderdak biedt.

Lees verder

Een veelzijdig vakantiehuis

Net buiten het dorp Beltrum staat het mooie vakantiehuis Het Slat in het gelijknamige natuurgebied. Het is een volledig ingericht huis dat aan 12 tot 15 volwassenen en 2 tot 4 kinderen comfortabel onderdak geeft. Vakantiehuis het Slat is ideaal voor familiereünies en als uitvalsbasis voor een actieve fiets- of wandelvakantie in eigen land. 

Makkelijk bereikbaar

Vakantiehuis het Slat vind je aan de Baksweg 2 in Beltrum, vlak bij Eibergen. Het vakantiehuis bereik je het makkelijkst met de auto. De stad Groenlo en de dorpen Eibergen en Beltrum liggen op relatief korte afstand van de boerderij zodat je makkelijk even een boodschap kunt doen of erop uit kunt trekken voor een gezellige activiteit of een goed restaurant.

Activiteiten voor in de omgeving

Vakantieboerderij Slat faciliteert in de verhuur van fietsen en mountainbikes. Eigen fietsen meenemen is daardoor niet nodig. Ook kun je in de omgeving van de vakantieboerderij deelnemen aan spelen zoals klootschieten, boeren golf, kanotochten, kajakken, steptochten, gps puzzeltocht en paintball. Of ga lekker zwemmen in één van de zwembaden in de buurt.

Meer informatie over deze vakantieboerderij

Wil je meer weten over deze vakantieboerderij in omgeving Eibergen of dit vakantie huis meteen boeken? Neem dan contact op via vakantiehuis@hetslat.nl, bel 06-53121736 of kijk op www.hetslat.nl.

InEibergen EOV VVV