Hotel in Eibergen

Vind een aangenaam hotel in Eibergen of in de omgeving van Eibergen. Er is een ruime keus. Vanuit je luxe hotelkamer als thuisbasis, kun je genieten van het prachtige buitengebied, interessante bezienswaardigheden en diverse culinaire belevenissen die Eibergen rijk is.

Lees verder

Logeren Bi’j De Watermölle

Kom overnachten bij Restaurant hotel Bi’j De Watermölle. Dit sfeervolle hotel ligt in het buitengebied van Haaksbergen, direct naast de eeuwenoude Oostendorper watermolen. Maak vanuit hier lange lange fietstochten dwars door de natuur en doe meteen even Eibergen aan. Na een actieve dag ben je Bi’j De Watermölle welkom voor een uitgebreid diner in het uitstekende restaurant van dit hotel.

Herberg Achterhoek

Herberg Achterhoek ligt midden in de weilanden en de natuur, in een van de mooiste stukjes Gelderland, vlakbij de Duitse grens. Je verblijft in een prachtige omgeving met vele mogelijkheden voor ontspanning. Er is een grote verscheidenheid aan wandel- en fietsroutes. Ga kanovaren of maak een tochtje met de Berkelzomp op het riviertje de Berkel.

Herberg Erve Kots in Lievelde

Ontdek het Openlucht museum bij Herberg en Brouwhoes Erve Kots. Deze herberg is een verrassing tussen de Achterhoekse coulissen. De Herberg en het openluchtmuseum zijn dagelijks geopend. Geniet bij de open haard van de lekkerste pannenkoeken en houtskool ovenspecialiteiten. Met mooi weer is het terras geopend. Ben je graag actief? Ervaar dan bij deze herberg oude ambachten en spellen zoals klompschilderen en klompengolf. 

HCR Prinsen

Hotel Café Restaurant Prinsen is prachtig gelegen midden in het rustige dorpje Haarlo, in de Gelderse Achterhoek. Ze beschikken over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor zowel toeristische als zakelijke gasten. In het hotel bevindt zich een restaurant, een gezellig café met biljarttafel, een groot terras en een speeltuin met midgetgolfbaan. In de moderne zalenaccommodatie je terecht voor al je feesten, partijen, zakelijke vergaderingen en cursussen. 

Hotel Restaurant De Greune Weide in Eibergen

Dit klassieke hotel met restaurant is al jaren een begrip in Eibergen. Laat je na een mooie wandeling door de natuur verrassen door het hartelijke gastheerschap en vakmanschap van de hotelier. In Hotel Restaurant De Greune Weide geniet je van rust, gezelligheid, warmte en heerlijke streekproducten. 

Meer informatie over hotels in Eibergen

Wil je meer weten over een hotel in Eibergen en omgeving? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel. Eibergen biedt ook de mogelijkheid om te logeren in een bed & breakfast.

InEibergen EOV VVV