Hotel in Eibergen

Vind een aangenaam hotel in Eibergen of in de omgeving van Eibergen. Er is een ruime keus. Vanuit je hotelkamer als thuisbasis, kun je genieten van het prachtige buitengebied, interessante bezienswaardigheden en diverse culinaire belevenissen die Eibergen rijk is.

Lees verder

Hotel Restaurant De Greune Weide in Eibergen

Dit klassieke hotel met restaurant is al jaren een begrip in Eibergen. Laat je na een mooie wandeling door de natuur verrassen door het hartelijke gastheerschap en vakmanschap van de hotelier. In Hotel Restaurant De Greune Weide geniet je van rust, gezelligheid, warmte en heerlijke streekproducten. 

B&B Hotel De Kastanjefabriek

Net buiten Eibergen vind je B&B Hotel De Kastanjefabriek. In dit eeuwenoude pand was vroeger een machinefabriek gevestigd, maar nu is het een prachtig hotel met 24 kamers. Geniet van de vogels en de natuur. Vanuit het hotel stap je zo de prachtige Gelderse natuur in, maar ook het centrum van Eibergen is op loopafstand te bereiken.

Restaurant hotel Bi’j De Watermölle

Kom overnachten bij Restaurant hotel Bi’j De Watermölle. Dit sfeervolle hotel ligt in het prachtige buitengebied van Haaksbergen, op 11 kilometer afstand van Eibergen. Het hotel ligt direct naast de eeuwenoude Oostendorper watermolen. Maak vanuit hier lange lange fietstochten dwars door de natuur en doe meteen even Eibergen aan. Na een actieve dag ben je Bi’j De Watermölle welkom voor een uitgebreid diner in het uitstekende restaurant van dit hotel.

Herberg Erve Kots in Lievelde

Kom slapen bij Herberg Erve Kots. Deze herberg is een verrassing tussen de Achterhoekse coulissen, in het dorp Lievelde, op 15 kilometer afstand van Eibergen. De Herberg en het openluchtmuseum zijn dagelijks geopend. Geniet bij de open haard van de lekkerste pannenkoeken en houtskool ovenspecialiteiten. Met mooi weer is het terras geopend. Ben je graag actief? Ervaar dan bij deze herberg oude ambachten en spellen zoals klompschilderen en klompengolf. 

HCR Prinsen

Hotel Café Restaurant Prinsen is prachtig gelegen midden in het rustige dorpje Haarlo, in de Gelderse Achterhoek, op 6 kilometer afstand van Eibergen. Ze beschikken over een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor zowel toeristische als zakelijke gasten. In het hotel bevindt zich een restaurant, een gezellig café met biljarttafel, een groot terras en een speeltuin met midgetgolfbaan. In de moderne zalenaccommodatie je terecht voor al je feesten, partijen, zakelijke vergaderingen en cursussen. 

Erve Bruggert

Erve Bruggert net buiten Haaksbergen is de ideale locatie voor een korte of lange vakantie in de buurt van Eibergen. Dit hotel/b&b op korte afstand van Eibergen (8 kilometer), Duitsland en de steden Enschede en Hengelo heeft alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Kom naar Erve Bruggert voor rust, ruimte en recreatie.

Hotel-Restaurant Kloppendiek

Net over de grens bij Eibergen, in Duitsland in natuurgebied ‘t Zwillbrock ligt Hotel-Restaurant Kloppendiek. Ontdekt de noordelijkste broedplaats van de Flamingo's in het Zwillbrocker Venn.Het rustige parkachtige landschap aan beide kanten van de grens, nodigt u uit actief te zijn, van de natuur te genieten, kunst te proeven en eens echt te ontspannen. 

Meer informatie over hotels in Eibergen

Wil je meer weten over een hotel in Eibergen en omgeving? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel. Eibergen biedt ook de mogelijkheid om te logeren in een bed & breakfast.

 

InEibergen EOV VVV