Groepsaccommodatie in Eibergen

De Achterhoek barst van de prachtige plekjes en bezienswaardigheden. Hoe fijn is het dan als je samen met je vrienden en/of familie kunt overnachten in een gezellige groepsaccommodaties? Je vindt ze in Eibergen en in de Achterhoek.

Lees verder

Ervaar met je familie, vrienden of collega’s vanuit luxe accommodaties het prachtige buitengebied, interessante bezienswaardigheden en culinaire belevenissen die Eibergen en de Achterhoek rijk is. Een greep uit de groepsaccommodaties in Eibergen en in de nabije omgeving van de Achterhoek.

Kindvriendelijke groepsaccommodatie

Vakantieaccommodatie De Kooijer biedt kindvriendelijke, rustig gelegen groepsaccommodaties aan in een landelijke omgeving. Geniet van ruime, comfortabele kamers met alle luxe van dien. De kinderen kunnen spelen met skelters en bolderkarren, of een ritje op een paard maken in de Achterhoekse bossen. Is het mooi weer? Er is een voetbalveld, volleybalveld en zwemvijver aanwezig. De Kooijer telt drie accommodaties, namelijk ‘t Voorhuis voor maximaal 12 personen, ‘t Achterhuis voor maximaal 16 personen en een groepsaccommodatie voor maximaal 28 personen.

Tussen Eibergen en de Duitse grens ligt midden in de natuur Ten Brinke recreatie. Hier vind je de uitgebreide fiets, kano en huifkar arrangementen, frisse drankjes, barbecues en andere specialiteiten. Je kunt bij Ten Brinke overnachten in Sahara tenten met maximaal 8 volwassen of 10 kinderen per tent. Je kunt er ook je eigen tent opzetten. Óp het terrein zijn twee grote zalen, De Deale en de Nieuwe Schuur, die ruimte bieden aan respectievelijk 60-100 personen en 40 personen om activiteiten te doen of te eten.

Bij de Watertoren

Vlak naast de Watertoren van Eibergen vind je Vakantieboerderij Slotman. Hier logeer je met z’n allen in De Boerderij, De Deel, De Hooiberg of het Voorhuis. Het aantal mensen dat in deze accommodaties kan overnachten varieert van maximaal 12 tot maximaal 38 personen.  Ook kun je overnachten in  de pipowagen. Vakantieboerderij Slotman staat voor kwaliteit. Niet voor niets zijn ze zowel in 2014 als in 2015 door het Centrum van Groepsaccommodaties uitgeroepen tot ‘Accommodatie van het jaar’.

Op de boerderij

Bij Vos op Gelink in Rekken in de Achterhoek is het een beestenboel. Deze veelzijdige en geheel gerenoveerde groepsaccommodatie voor maximaal 17 personen ligt op korte afstand van Eibergen en biedt rust en gastvrijheid. Je kunt hier ook terecht voor kunst, natuur, streekproducten, verse koffie en diverse workshops. Leg aan het einde van de dag je elektrische fiets aan één van de oplaadpunten. Zo kun je de volgende dag weer op pad.

De Ruiterskamp Groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 12 personen. De sfeervolle groepsaccommodatie is gevestigd in een oude boerderij nabij de Berkel in Eibergen. Er is hier een groot speelveld voor badminton, bal spelen of een BBQ. De accommodatie bevindt zich op het platteland van de Achterhoek, maar toch is het winkelcentrum van Eibergen op loopafstand.

Bij Minicamping ‘t Veld vind je stilte, natuur, gastvrijheid en roodbonte koeien. Hier kun je terecht met grotere groepen en genieten van een rustieke sfeer. Gezinnen met kinderen kunnen hier hun hart ophalen.

Als je van kamperen houdt kun je op Camping de Vlierhof terecht met grotere groepen. Je kunt hier zwemmen, fietsen, vissen en paardrijden. Ook je hond is welkom. De camping heeft verwarmd modern sanitair en ruime standplaatsen. Ook in het groepsverblijf “De Vlierhof” is het prima vertoeven met maximaal 26 personen en in de authentieke boerderij “De Jappe” kun je met 14 personen overnachten.

Luxe groepsaccommodatie

Met een groep logeren op stand doe je onder andere bij Erve Wisselink in Eibergen. Erve Wisselink verhuurt luxueuze groepsaccommodaties, vakantiehuizen en kampeerplaatsen. Droom weg in Toscaanse sferen in de Achterhoek en drink op het half overdekte terras een glas van hun veelgeprezen eigen wijn. Het luxe XXL-vakantiehuis biedt ruimte voor 22 gasten. De keuken is zeer luxueus ingericht met o.a. afwasmachine, dus de vaat is zo gedaan. Ook is er een flatscreen TV aanwezig.

In Rekken vind je De Kooijer Recreatie. Deze groepsaccommodatie is voorzien van luxe faciliteiten en heeft een unieke liggen. Je kunt hier zwemmen, paardrijden, balsporten doen, scooter rijden en vlotvaren. De Kooijer beschikt over drie zeer luxe accommodaties, namelijk ‘t Voorhuis voor 12 personen, ‘t Achterhuis met grote privé zwemvijver voor 16 personen en de groepsaccommodatie voor 28 personen.  Deze accommodaties zijn van allerlei gemakken voorzien, waaronder een whirlpool.

Stee en Stoetje de Spannevogel biedt luxe overnachtingen voor kleinere groepen tot 18 personen. In de prachtige natuur waar de Spannevogel in verscholen ligt, kun je heerlijk tot rust komen. Zwem bij mooi weer in de zwemvijver, geniet van een prachtig uitzicht, grote tuin, gastvrijheid, uitgebreid ontbijt en mooie fiets- en wandelroutes. 

Meer informatie over groepsaccommodaties in Eibergen

Wilt u meer weten over groepsaccommodaties in Eibergen en in de omgeving van de Achterhoek of wilt u een reservering maken? Neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder. Eibergen biedt ook de mogelijkheid om te logeren in een hotel, camping of pension.

InEibergen EOV VVV