Groepsaccommodatie in Eibergen en de Achterhoek

De Achterhoek barst van de prachtige plekjes en bezienswaardigheden. Hoe fijn is het als je dan samen met je vrienden en/of familie kunt overnachten in een gezellige groepsaccommodaties? Je vind ze in Eibergen en in de Achterhoek.

Lees verder

Ervaar met je collega’s, familie of vrienden vanuit luxe accommodaties het prachtige buitengebied, interessante bezienswaardigheden en culinaire belevenissen die Eibergen en de Achterhoek rijk is. Een greep uit de groepsaccommodaties in Eibergen en in de nabije omgeving van de Achterhoek.

Nabij het theater

Op loopafstand van theater 't Spieker en het openluchttheater van Eibergen vind je Pension Abbink. Na een culturele of swingende avond met je vrienden, familie of collega’s in het centrum van Eibergen zoek je hier snel de rust weer op.

Kindvriendelijke groepsaccommodatie

Vakantieaccommodatie De Kooijer biedt kindvriendelijke, rustig gelegen groepsaccommodaties aan in een landelijke omgeving. Geniet van ruime, comfortabele kamers met alle luxe van dien. De kinderen kunnen spelen met skelters en bolderkarren, of een ritje op een paard maken in de Achterhoekse bossen. Is het mooi weer? Er is een voetbalveld, volleybalveld en zwemvijver aanwezig.

Tussen Eibergen en de Duitse grens ligt midden in de natuur Ten Brinke recreatie. Hier vind je de uitgebreide fiets, kano en huifkar arrangementen, frisse drankjes, barbecues en andere specialiteiten.

Bij de Watertoren

Vlak naast de Watertoren van Eibergen vind je Vakantieboerderij Slotman. Hier logeer je met z’n allen op de deel, hooiberg, schuur, het voorhuis of in de pipowagen. Vakantieboerderij Slotman staat voor kwaliteit. Ze zijn zowel in 2014 als in 2015 door het Centrum van Groepsaccommodaties uitgeroepen tot ‘Beste Accommodatie’.

Op de boerderij

Bij Vos op Gelink in Rekken in de Achterhoek is het een beestenboel. Deze veelzijdige groepsaccommodatie ligt op korte afstand van Eibergen en biedt rust en gastvrijheid. Je kunt hier ook terecht voor kunst, natuur, streekproducten, verse koffie en diverse workshops. Leg aan het einde van de dag je elektrische fiets aan één van de oplaadpunten. Zo kun je de volgende dag weer op pad.

De Ruiterkamp Groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 12 personen. De sfeervolle groepsaccommodatie is gevestigd in een oude boerderij nabij de Berkel in Eibergen. Er is hier een groot speelveld voor badminton, bal spelen of een BBQ.

Bij Minicamping ‘t Veld vind je stilte, natuur, gastvrijheid en roodbonte koeien. Hier kun je terecht met grotere groepen en genieten van een rustieke sfeer. Gezinnen met kinderen kunnen hier hun hart ophalen.

Als je van kamperen houdt kun je op Camping de Vlierhof terecht met grotere groepen. Je kunt hier zwemmen, fietsen en paardrijden. Ook je hond is welkom. De camping heeft verwarmd modern sanitair en ruime standplaatsen.

Luxe groepsaccommodatie

Met een groep logeren op stand doe je onder andere bij Erve Wisselink in Eibergen. Erve Wisselink verhuurt luxueuze groepsaccommodaties, vakantiehuizen en kampeerplaatsen. Verbeeld je in het Toscane van in de Achterhoek en drink op het half overdekte terras een glas van hun veelgeprezen eigen wijn.

In rekken vind je De Kooijer Recreatie. Deze groepsaccommodatie is voorzien van luxe faciliteiten en heeft een unieke liggen. Je kunt hier zwemmen, paardrijden, balsporten doen, scooter rijden en vlotvaren.

Stee en Stoetje de Spannevogel biedt luxe overnachtingen voor kleinere groepen. Zwem bij mooi weer in de zwemvijver, geniet van een prachtig uitzicht, grote tuin, gastvrijheid, uitgebreid ontbijt en mooie fiets- en wandelroutes.

Meer informatie over groepsaccommodaties in Eibergen

Wilt u meer weten over groepsaccommodaties in Eibergen en in de omgeving van de Achterhoek of wilt u een reservering maken? Neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder. Eibergen biedt ook de mogelijkheid om te logeren in een hotel, camping of pension.

InEibergen EOV VVV