Bungalowparken in Eibergen

Wil je er even lekker tussenuit? Met je gezin, vrienden, of gewoon even alleen eruit? In Eibergen zijn twee bungalowparken waar je je weer helemaal kunt opladen. Comfortabel, lekker dicht bij de Achterhoekse natuur en het centrum van Eibergen.

Lees verder

Camping de Fontein

Huur bijvoorbeeld een bungalow bij Camping de Fontein. Deze vriendelijk geprijsde camping verhuurt bungalows en verkoopt stacaravans aan particulieren. De Fontein heeft een eigen meer van maar liefst zeven hectare met zandstrand waar je bij warm weer heerlijk kunt afkoelen. Is het water nog iets te koud, dan is er op korte afstand van de camping ook een verwarmd openluchtzwembad te vinden. Voor de kinderen is er centraal op de camping een speeltuin en zijn er skelters te huur. Voor de ouderen zijn er een tafelvoetbaltafel en tafeltennistafel en is er een volleybalveld. Ook kun je de tennisbaan huren. Wil je naar het centrum van Eibergen toe? Dat kun je lopend af. Camping De Fontein vind je aan de Stokkersweg 3 in Eibergen.

Camping het Eibernest

Camping het Eibernest is een camping met bungalows en campingplaatsen voor een actieve vakantie. De camping heeft jaar- en seizoensplaatsen. Ga met je gezin zwemmen in de verwarmde buitenzwembaden of huur een fiets bij de fietsverhuur. Houd je van paardrijden, dan zit je goed, want er is een manege op 200 meter afstand. Laat je kinderen zich uitleven in de speeltuin, samen met het recreatieteam, met een dartspel of tafeltennis. Wil je liever een potje biljarten of jeu de boules? Dat kan ook! En even een hole-in-one slaan op de midgetgolfbaan behoort ook tot de mogelijkheden. Honger gekregen van al die activiteiten? Dan kun je in de campingkantine met restaurant of bij de snackbar terecht voor een hapje eten. Je vindt Camping Het Eibernest aan de Kerkdijk 1 in Eibergen.

InEibergen EOV VVV