Bed and breakfast in Eibergen

Ben je op doorreis of wil je een paar dagen ertussenuit in de omgeving van Eibergen, Rekken en Beltrum? Je vind in en om Eibergen gezellige bed and breakfast die je gastvrij ontvangen.

Lees verder

Overnachten dicht bij Eibergen

De Ruiterskamp is een groepsaccommodatie voor groepen tot 12 personen. Deze sfeervolle Achterhoekse boerderij gebouwd in 1912. De tuin loopt tot aan de oevers van de Berkel en biedt je een prachtig uitzicht, vaak inclusief koeien. Er is een groot speelveld voor badminton, balspellen of een barbecue. Ook zijn er voorzieningen waaronder gratis WiFi, TV, etc.

Eveneens dichtbij, maar dan op loopafstand van het centrum van Eibergen gelegen vind je bed and breakfast Op ‘t Erf. Dit verblijf met een landelijke ligging heeft een eigen douche, toilet en keuken waardoor je veel privacy hebt. Plaats je fietsen na een dagje fietsen droog in de overdekte fietsenstalling en loop gelijk door naar het overdekte privé terras. Hier vind je een barbecueplek in de avondzon en kun je genieten van het weidse uitzicht. Drink voor je gaat slapen nog een drankje uit de minibar en start de ochtend daarop met gratis koffie en thee.

Bed and breakfast in de natuur 

Stee en Stoetje de Spannevogel is een bed and breakfast in Eibergen, nabij Zwillbrock, waarbij je verscholen in de natuur kunt overnachten. Neem bij mooi weer een frisse ochtendduik in de zwemvijver en geniet daarna van een uitgebreid ontbijt. De bed and breakfast is rustig gelegen tussen vele mooie fiets en wandelroutes. Geniet van de gastvrijheid, grote tuin en professionaliteit van deze gelegenheid. 

Ook bij bed and breakfast Ammeloe, net over de grens in Duitsland, ben je aan het goede adres voor een rustig en landelijk verblijf.

Meer informatie over bed and breakfasts in Eibergen

Wil je meer weten over een bed and breakfasts in Eibergen en omgeving? Neem dan contact op met het desbetreffende aanbieder. Eibergen biedt ook de mogelijkheid om te logeren in een hotel.

InEibergen EOV VVV