U bent hier

Openingstijden

De winkels in het centrum van Eibergen zijn doorgaans geopend tussen 09.00 en 18.00 uur. Op maandagochtend zijn de meeste winkels in Eibergen gesloten, behalve de grotere winkelketens. Op vrijdagavond sluiten de winkels om 21.00 uur vanwege de koopavond. Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Zondag gesloten.

Voor het vinden van winkels in Eibergen kun je links in het menu een categorie selecteren. Of bovenin ‘zoeken’ als je de naam van de winkel weet. Wilt u de openingstijden van een specifieke winkel weten ga dan naar de desbetreffende website.

Supermarkten

De supermarkten zijn van 08.00 tot 20.00 uur open, op vrijdagavond tot 21.00 uur vanwege de koopavond. Op zondag zijn de openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur.

Bouwmarkten

De meeste op industrieterrein de Kiefte gelegen bouwmarkten zijn geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Zondag gesloten. 

Individuele openingstijden horeca

Het grote aantal café’s en restaurants in Eibergen hanteren verschillende openingstijden. Bij een aantal café’s en bars kun je nog tot 02.00 uur ‘s nachts naar binnen. Er zijn per branche tal van uitzonderingen. Wil je zeker weten dat een winkel, restaurant, café, bar of zaak open is? Kijk dan bij het bedrijfsprofiel op onze site, via het menu links of de zoekfunctie bovenin.

Overnachten

Camping, Bed and Breakfast, Wijngaardlodge, groepsaccommodatie of een hotel, het gehele jaar door kun je tijdens je bezoek aan Eibergen en omgeving met een klein of groot gezelschap overnachten in de vele logeeraccommodaties.

Zowel Eibergen, Rekken als Beltrum heeft een mooi aanbod aan speciale logeerplaatsen. Sommige campings zijn het gehele jaar door geopend, andere vanaf april t/m oktober. Ook hiervoor geldt dat je via de website van de accommodatie van je keuze de meest actuele informatie kunt vinden. Zie de zoekfunctie bovenin.

Toeristisch Informatiepunt Eibergen

Het Toeristisch Informatiepunt Eibergen is open op maandag van 13.00-15.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur.  Op zondag en feestdagen is het Toeristisch Informatiepunt Eibergen gesloten.

 

InEibergen EOV VVV