• slidebg1

U bent hier

Vakantieboerderij Slotman in Eibergen

Henk en Diny Leerink van Vakantieboerderij Slotman in Eibergen zijn uitgeroepen tot Ondernemer van de maand juni 2015. Bij vakantieboerderij Slotman logeer je met z’n allen op de deel, hooiberg, schuur, het voorhuis of in de pipowagen.

Beste groepsaccommodatie van het jaar 2014 en 2015

De twee certificaten aan de buitenmuur zijn het bewijs: Vakantieboerderij Slotman staat voor kwaliteit. Niet voor niets is de groepsaccommodatie zowel in 2014 als in 2015 door het Centrum van Groepsaccommodaties uitgeroepen tot ‘Beste Accommodatie’, en zijn de accommodaties gemiddeld 45 weekenden per jaar verhuurd. Dat is best iets om trots op te zijn, want Gelderland telt ruim 160 groepsaccommodaties. 

Een vakantieboerderij met vele faciliteiten

De vakantieboerderij is opgebouwd uit een oude hooiberg, voorhuis en de deel die vroeger voor de boer en de dieren werden gebruikt. In 2009 is het Achterhuis gerenoveerd. Er is nu plaats voor 28 gasten. De gasten kunnen gebruik maken van mooie, schone en verzorgde woonkamers, slaapkamers, recreatieruimte en een overdekt terras. 
Daarbij is er een:

  • tafeltennistafel;
  • tafelvoetbaltafel;
  • zandbak;
  • snoezelhoek;
  • dartbord;
  • barbecue;

en houtoven aanwezig waar je zelfgemaakte pizza’s in kunt bakken. Henk en Diny denken nog erover na om misschien een hottub te plaatsen. Een vakantieboerderij is niet compleet zonder dieren. De pony en ezel houden je vanuit de wei gezelschap. De accommodaties zijn sfeervol, netjes en altijd schoon. 

Bereikbaarheid

Vakantieboerderij Slotman is makkelijk bereikbaar met de auto. Het ligt in natuurrijk, rustig gebied aan de watertoren bij de N18 tussen Haaksbergen en Eibergen. De vakantieboerderij is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Boekingen Vakantieboerderij Slotman

Wanneer je meer informatie wilt over Ondernemer van de maand Vakantieboerderij Slotman of een accommodatie wilt boeken, dan kun je bellen naar telefoonnummer 0545 471191 of mailen. Je kunt ook online de beschikbaarheid en tarieven van de accommodaties bekijken en gelijk online reserveren

InEibergen EOV VVV