InEibergen webredactie stelt zich voor...

Door Marleen Geessinck
  • 11 februari 2016
  • 0 reacties
  •  

Hallo lezers van InEibergen! Wij willen ons graag aan jullie voorstellen. Wij zijn Nadi en Marleen, de nieuwe webredacteuren van InEibergen.nl. We hebben elkaar leren kennen bij Assurantiekantoor Wormgoor - Marleen werkt hier en Nadi heeft hier een aantal jaren geleden haar afstudeerstage volbracht. Vanaf het allereerste moment hadden we een gezellige klik en we hebben altijd contact gehouden. Met als gezamenlijke passie: web, content en creativiteit. 

Wie zijn wij?

Nadi is gek op fotografie, video en social media en heeft hier van haar werk gemaakt als web- en contentspecialist bij Saxion. Marleen speelt graag met de letters, woorden en zinnen en werkt bij Assurantiekantoor Wormgoor. We hebben elk een eigen site waarop we met enige regelmaat blogs en content plaatsen (NadiZoetebier.nl / MissMarleen.nl). Ook zijn we op de diverse social media kanalen te vinden als Facebook (bekijk de pagina van Marleen) en Twitter (volg Nadi en volg Marleen).

Wat doen wij?

Maar wat doen we voor InEibergen? Naast de webredactie ontfermen we ons over blogs binnen de categorie Fashion & Beauty. Ons idee is om samen te werken met de plaatselijke ondernemers. Want ook zij zijn immers goed op de hoogte van de laatste modetrends. En geen look is compleet zonder goede make-up en trendy kapsel. Dus ook de schoonheidsspecialistes en kapsalons vallen binnen deze categorie.

Suggesties?

Wij hebben al leuke ideeën op papier. Het is aan ons om deze te vormgeven en een goed artikel dat leuk is voor jong en oud. Wij staan open voor wensen van lezers en ideeën van de ondernemers, dus heb je een idee? Stuur dan een mail naar webredactie@ineibergen.nl. Wie weet vind je jouw wens of idee in een blog terug op deze site!

Marleen Geessinck

Speelt met letters, woorden en zinnen.

InEibergen EOV VVV