Snackbar in Eibergen

Voor een lekkere snack zoals een ‘patatje met’, schnitzel of kalfskroket kun je terecht bij een snackbar in Eibergen. Ga bijvoorbeeld na een avondje uit of voor tussendoor even naar Harry’s Snackcounter vlak bij het centrum. De perfecte plek voor snelle trek.

Lees verder

Snelle hap

Bij Harry’s Snackcounter kun je terecht voor een heerlijke en kwalitatieve snelle hap. Met hun klantvriendelijke en goede service is dit kleine snack restaurant the place to be wanneer je betaalbaar, snel en lekker wilt eten. Geen zin om je eten af te halen? Een bestelling plaatsen kan ook via MyOrder. Ga je ter plaatse eten en wil je de auto even kwijt?  De auto parkeer je gratis op de parkeerplaatsen in de buurt. 

Locatie

Je vind Harry’s Snackcounter aan de J.W. Hagemanstraat 29 in Eibergen. Ze zijn op alle dagen van de week geopend behalve op dinsdag. 

Meer snelle eetgelegenheden 

In Eibergen vind je behalve een snackbar ook andere gelegenheden voor een snelle hap. Neem eens een kijkje in één van de eetcafé’s en lunchrooms die Eibergen rijk is. Met mooi weer is het bij vele gelegenheden mogelijk om lekker op het terras te zitten. Zoals bij Hof van Eckberge ,de Lindeboom of bij eet- en feestcafé de Klok. 

InEibergen EOV VVV