Bungalowparken in Eibergen

Wil je er even er tussenuit? Met je gezin, vrienden, of gewoon even alleen eruit? Er zijn bungalowparken in Eibergen waar je je weer helemaal kunt opladen. Comfortabel, lekker dicht bij de natuur en het centrum van Eibergen.

Lees verder

Camping de Fontein

Huur bijvoorbeeld een bungalow bij Camping de Fontein. Deze vriendelijk geprijsde camping verhuurt bungalows en verkoopt stacaravans aan particulieren. De Fontein heeft een eigen meer van 7 Ha waar je bij warm weer kunt afkoelen en een verwarmd zwembad voor op koudere dagen op korte afstand van de camping. Wil je naar het centrum van Eibergen toe? Dat kun je lopend af. De camping heeft een ruim nieuw toiletgebouw en WIFI. Camping De Fontein vind je aan de Stokkersweg 3 in Eibergen.

Camping het Eibernest

Camping het Eibernest is een camping met bungalows en campingplaatsen voor een actieve vakantie. De camping heeft jaar- en seizoensplaatsen. Ga met je gezin zwemmen of fietsen. Je hebt de keuze uit 2 verwarmde zwembaden, er is fietsverhuur. Houden jullie van paardrijden? Er is een manege op 200 meter afstand. Of laat je kinderen zich uitleven in de speeltuin, samen met het recreatieteam, met een dartspel, tafeltennis of met een potje biljarten. In de campingkantine met restaurant kunnen jullie terecht voor een hapje eten. Draadloos internet is aanwezig. Je vindt Camping Het Eibernest aan de Kerkdijk 1 in Eibergen.

InEibergen EOV VVV