Indoor Speelparadijs bij Sportwijzer

Door InEibergen Nieuws
  • 14 december 2017
  • reacties
  •  

Nog geen plannen voor de kerstvakantie? De activiteitenhal van Sportwijzer in Eibergen wordt wederom omgetoverd tot een grandioos en spetterend Indoor Speelparadijs. Tijdens de kerstvakantie van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 december en dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 januari zijn kinderen tot en met 12 jaar van harte welkom bij Sportwijzer. Iedere dag is het Indoor Speelparadijs met het thema spelen & gezond eten geopend van 10:00 tot 16:00 uur. 

Wat kun je nou verwachten? Kinderen kunnen eindeloos komen spelen, glijden, klauteren en ravotten in de activiteitenhal. Sportwijzer heeft voor de kinderen eigen attracties staan zoals springkussens, hindernisbanen, ballenbad en nog veel meer. Natuurlijk kunnen de kinderen ook geschminkt worden.

Tijdens het Indoor Speelparadijs bij Sportwijzer aan de Mors 15 in Eibergen zijn er verschillende arrangementen en een 3-dagenkaart verkrijgbaar. Kinderen kunnen komen spelen vanaf € 4,00 per dag en de ouders hebben gratis toegang. In samenwerking met de Jumbo Patrick Hobelman Eibergen kunnen de kinderen gratis gebruik maken van een stuk fruit en een glaasje ranja. Voor kinderen tot 10 jaar is toegang alleen mogelijk onder toezicht van een volwassene. 

Wil je meer weten over het Indoor Speelparadijs van Sportwijzer? kijk dan op de Facebookpagina van Sportwijzer.

 

InEibergen Nieuws

Het laatste nieuws uit Eibergen en omgeving. 

InEibergen EOV VVV