Theater in Eibergen

Bezoek een theater in Eibergen en combineer je bezoek met een heerlijk diner en luxe overnachting. Zo is je theater uitje helemaal compleet. Lees snel meer over theater in Eibergen.

Lees verder

Openluchttheater Eibergen

Eibergen heeft een sfeervol theater in de open lucht. Het openluchttheater Eibergen heeft van mei tot en met september de meest leuke en populaire artiesten voor jong en oud. Bezoek artiesten zoals Ilse DeLange, Bløf, Racoon, dancefestival, het Achterhoeks Streekfestival, Have a Nice Day, Frank Boeijen, Jette Rebel en de Kovacs. 

Locatie en parkeren

Openluchttheater Eibergen biedt plaats aan ruim 1600 mensen. Het theater ligt aan de Grotestraat 46 in Eibergen, op een steenworp afstand van het winkelcentrum. Er zijn ruime, gratis parkeervoorzieningen aanwezig zodat je het theater en omliggende voorzieningen, zoals winkels, cafe’s en restaurants gemakkelijk kunt bereiken.

Een dagje uit in combinatie met theater in Eibergen

Eibergen en omgeving is uitermate geschikt voor een gezellig dagje uit. Combineer verschillende bezienswaardigheden op het gebied van kunst en cultuur, winkels, eten en drinken of uitgaan met een bezoek aan het theater in Eibergen. Wordt het een latertje? In het Gelderse Eibergen en omgeving vindt u diverse overnachtingsmogelijkheden zoals een bed and breakfast, bungalowparken, camping, groepsaccommodatie, hotel, pension of vakantieboerderij.

InEibergen EOV VVV