Galerie in Eibergen

Heb je zin om een galerie of museum te gaan bezoeken in Eibergen? In Eibergen vind je vier galeries waar je terecht kunt voor diverse vormen van kunst. De galeries zijn geschikt voor zowel kleine en grote gezelschappen.

Lees verder

Alwine glas in lood

Bezoek voor een kleurrijke middag Alwine Glas in Lood. Je vindt in deze galerie glaskunst gemaakt door glasfusie en glas-in-lood technieken. Je kunt hier tevens met een groep een workshop volgen. Verwonder je over de mooie kleuren en vormen van het glas. Heb je glaskunst in huis, glas-in-loodramen of isolerende beglazing die aan restauratie toe zijn? Ook dan ben je bij Alwine Glas in Lood welkom voor advies en restauratie. Alwine Glas in Lood is geopend op afspraak. Je vindt Alwine Glas in Lood aan de Beltrumseweg 16 in Eibergen. Op zondag gesloten.

Betty Kloosterman aquarellen

Houdt je van sierlijke aquarel schilderijen? Bij Galerie Betty Kloosterman kun je je hart ophalen aan aquarellen met thema’s uit de natuur. Geniet van aquarellen van ondermeer schitterende pauwen, kippen, koeien en herten. Alle werken zijn uniek. Betty Kloosterman maakt ook schilderijen in opdracht. Je vindt de galerij aan de Borculoseweg 16 in Eibergen. De galerie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is Betty Kloosterman geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Bijzonder gemaakt

Inspiratie nodig voor een cadeautje? Neem gerust een kijkje bij Bijzonder Gemaakt in Eibergen. HIer vindt u in de schitterende winkel annex stoere werkplaats een wereld aan ideeën. Aan de tekentafel van de graveur krijgen nieuwe wensen vorm. We maken op elk gewenst product een mooie en passende gravure geheel naar uw wens. Ook kun je bij Bijzonder Gemaakt terecht voor originele geschenken. Je vindt Bijzonder Gemaakt aan de Hagen 21 in Eibergen. Ze zijn geopend van dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Zondag en maandag gesloten.

Atelier Janet Timmerije

Bezoek het atelier van internationaal artiest Janet Timmerije. Je vindt in haar atelier, en tevens galerie, bijzonder kleurige schilderijen, keramiek, serviesgoed, keramiek, giclees, ansichtkaarten, wijnkisten en kussens van allerlei dieren en stadsgezichten. Het atelier bezoeken kan op afspraak. Atelier Janet Timmerije is gelegen dicht bij het centrum van Eibergen aan de W. Hagemanstraat 39.

Meer informatie

Wil je meer weten over het bezoeken van een galerie in Eibergen en andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden? Neem dan contact op met het Toeristisch Informatie Punt in Eibergen

InEibergen EOV VVV