U bent hier

Gratis parkeren in Eibergen

In het centrum van Eibergen kan voor onbepaalde duur gratis worden geparkeerd. Het kernwinkelgebied is ingericht als woonerf en dat is behalve aan de blauwwitte verkeersborden herkenbaar aan de rode bestrating. Daar mag uitsluitend worden geparkeerd in de vakken met een P. Aan de rand van het centrum liggen meerdere parkeerplaatsen bij de supermarkten en aan de Grotestraat ligt een ondergrondse parkeergarage waarbij de uitgang voor voetgangers in de Kluiversgang is, een zijstraat van de Brink.

Invalidenparkeerplaatsen

Houders van invalidenparkeerkaarten mogen in het kernwinkelgebied ook buiten de met een P aangegeven vakken parkeren mits zij ander verkeer niet hinderen. Buiten dit gebied zijn invalidenparkeerplaatsen aangegeven met verkeersborden.

Parkeren tijdens de Oranjemarkt

Tijdens de Oranjemarkt op 27 april wordt met borden en door verkeersregelaars aangegeven waar geparkeerd kan worden. Het centrum is tijdens dit evenement afgesloten voor verkeer.

Parkeren tijdens andere evenementen op de Brink

Elke dinsdag van half negen tot half een is er in het centrum van Eibergen een warenmarkt. De kramen staan opgesteld op de Brink. Doorgaand verkeer en parkeren op de Brink is dan niet mogelijk. Ook tijdens evenementen zoals de Eiberrun en de Eibergse kermis is de Brink niet bereikbaar voor verkeer en is parkeren daar onmogelijk.

InEibergen EOV VVV