Snackbar in Eibergen

Voor een lekkere snack zoals een ‘patatje met’, schnitzel of kalfskroket kun je terecht bij de snackbar in Eibergen. Ga bijvoorbeeld na een avondje uit of voor tussendoor even naar Harry’s Snackcounter vlakbij het centrum. De perfecte plek voor snelle trek. Of haal een snelle hap bij Snackbar ‘t Hagen.

Lees verder

Harry’s Snackcounter

Aan de J.W. Hagemanstraat 29 vind je Harry’s Snackcounter. Hier kun je terecht voor een heerlijke en kwalitatieve snelle hap. Harry’s Snackcounter is behalve op dinsdag alle dagen van de week geopend. Met hun klantvriendelijke en goede service is dit kleine snack restaurant the place to be wanneer je betaalbaar, snel en lekker wilt eten. Geen zin om je eten af te halen? Een bestelling plaatsen kan ook via MyOrder. Ga je ter plaatse eten en wil je de auto even kwijt?  De auto parkeer je gratis op de parkeerplaatsen in de buurt. 

Snackbar ’t Hagen

Aan Hagen 11 vind je snackbar ‘t Hagen. Deze snackbar is elke dag geopend voor een lekkere lunch, een kop koffie of diner. Cafetaria ’t Hagen is gespecialiseerd in frites, snacks, verse maaltijdsalades en schotels/diner gerechten. De snackbar heeft verantwoord frituren hoog in het vaandel staan en zorgt er dan ook voor dat dit onderstreept wordt.

Heb je altijd al eens een patatje Hoela Hoela willen proeven, dan ben je bij ’t Hagen aan het goede adres! Of wat dacht je van een Holsteiner Schnitzel of een frikandel XL van maar liefst 250 gram? Natuurlijk kun je er ook terecht voor een ‘gewoon’ patatje met of andere lekkere snack.

Meer snelle eetgelegenheden 

In Eibergen vind je behalve een snackbar ook andere gelegenheden voor een snelle hap. Neem eens een kijkje in één van de eetcafé’s en lunchrooms die Eibergen rijk is. Met mooi weer is het bij vele gelegenheden mogelijk om lekker op het terras te zitten.

InEibergen EOV VVV