Restaurant in Eibergen

Lekker eten in en rond Eibergen? Een restaurant in Eibergen vinden is niet moeilijk. Zowel in het dorp zelf als in het buitengebied zijn er diverse mogelijkheden. Geniet van heerlijke streekproducten uit de regio of kies voor een restaurant met uitheemse gerechten op de menukaart. In Eibergen vind je gastvrijheid en pure smaak. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Lees verder

Kindvriendelijke restaurants

Voor een smaakvolle lunch of diner met veel ruimte voor kinderen ben je aan het goede adres bij het all inclusive restaurant van Hof van Eckberge. Ga na het eten bowlen, lasergamen, een kookworkshop volgen of op bezoek bij de dieren in de kinderboerderij. Ook voor personeelsfeesten, bruiloften, kinderfeestjes en zakelijke bijeenkomsten kunt u hier uitstekend terecht. Alle ruimtes bij Hof van Eckberge zijn rolstoel toegankelijk. 

Snelle hap

Bij Harry’s Snackcounter kun je terecht voor een heerlijke en kwalitatieve snelle hap. Met een klantvriendelijke en goede service is dit petit restaurant the place to be wanneer je betaalbaar en lekker wilt eten. Een bestelling plaatsen kan ook via MyOrder. De auto parkeer je gratis op de parkeerplaatsen in de buurt. 

Voor fijnproevers

In het prachtige buitengebied van Haaksbergen halen fijnproevers hun hart op bij Restaurant hotel Bi'j de Watermölle. Het uitstekende restaurant met hotel is gelegen naar de eeuwenoude Oostendorper Watermolen. Het restaurant is rolstoel toegankelijk.

Restaurants in Eibergen met een sportief randje

Zoek je een restaurant in Eibergen met een sportief randje? Het uniek gelegen Shortgolf Berkelland biedt op dinsdag en donderdag lunch en diner. Combineer de lunch of het diner met een spel shortgolf op de 9 holes baan. Een GVB is niet nodig. Shortgolf Berkelland is perfect geschikt voor bedrijfsuitjes.

Bij Herberg Erve Kots kun je na een pannenkoek of andere houtskool specialiteiten uit het restaurant de benen strekken tijdens een potje klompengolf. Of doe als je creatief bent mee met klompen schilderen. Op het terras is het genieten geblazen met een glas Boksebier en bij minder weer kruip gewoon je lekker dicht bij de open haard. Blijf je ook een nachtje slapen in het hotel? Herberg Erve Kots is dagelijks geopend. 

InEibergen EOV VVV