Lunch in Eibergen

Is het tegen de middag en heb je trek gekregen? Haal je lunch in Eibergen. In en om Eibergen vind je diverse lunchgelegenheden die ervoor zorgen dat je tot aan de avond er weer tegenaan kunt. 

Lees verder

Lekker en lunchen met de hele familie

Wil je met je familie gaan lunchen en tegelijkertijd even de tijd nemen om bij te kletsen met je partner, vrienden of vriendinnen? Dat kan. Bij Hof van Eckberge, Het Muldershuis en HCR Prinsen ben je welkom voor een heerlijke lunch. Geniet van je lunch bij Hof van Eckberge terwijl je kinderen in het zicht spelen in de binnen- of buitenspeeltuin, of zich vermaken in de kinderboerderij met mini-zoo. Hof van Eckberge is rolstoel toegankelijk en ook geschikt voor zakelijke lunches. Of ga op het terras lunchen bij HCR Prinsen. Dit gastvrije hotel restaurant (centraal gelegen in Berkelland) heeft een terras met kinderspeeltuin en is gelegen aan fiets- en wandelroutes. HCR Prinsen is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. 

Buiten lunchen

Is het mooi weer? Ga lekker buiten lunchen. Bijvoorbeeld bij Ten Brinke Recreatie en bij Boerenzuivel van Claudia. Bij Ten Brinke recreatie eet je je lunch op een gezellig terras. Geniet van een vriendelijke en gastvrije bediening. Ook erg leuk voor een lunch met een kinderfeestje of vrijgezellenuitje. Bij Boerenzuivel van Claudia kun je terecht voor de lunch, eet je een echt boerenontbijt en kun je meedoen aan een preuverie. In de boerderijwinkel vind je smakelijke cadeautjes.

Snelle lunch

Heb je geen tijd voor een lange lunch of heb je snelle trek? Ga lang bij bij Harry's snackcounter, Bakker Bart of Snackbar ‘t Hagen. Hier vind je lekkere broodjes, koffie en snacks met een goede service. Geniet bijvoorbeeld van een een heerlijke kroket met patat en een slaatje of van een rustieke bruine bol met ham en kaas. 

Uitgebreid lunchen

Heb je de tijd om uitgebreid te lunchen in Eibergen? Schuif dan aan bij de Lindeboom, Het Muldershuis of Hotel Restaurant de Greune Weide. De Lindeboom ligt in hartje centrum van Eibergen. Je vindt hier gastvrijheid, gezelligheid en een terras om heerlijk te lunchen. Of bezoek het Muldershuis bij de Mallumse molen en ga lunchen in een monumentaal pand. Bij mooi weer lunch je direct aan het water. Bij de Hotel Restaurant de Greune Weide vind je gastheerschap en vakmanschap op een plek dicht bij de natuur en ontdek je verrassende streekproducten tijdens je lunch. 

InEibergen EOV VVV