IJssalon in Eibergen

Het is elk jaar weer voorjaar! De zon wordt krachtiger en de zomer hangt in de lucht. Wat hoort daarbij? Een heerlijk ijsje om al dromend mee door Eibergen te lopen. Natuurlijk heeft Eibergen een paar goede ijssalons waar je vanaf het voorjaar tot en met het najaar terecht kunt. Kies je ijssalon, kies je smaak!

Lees verder

Ambachtelijk ijspunt Wuestman

Ambachtelijk ijspunt Wuestman verkoopt ijs uit eigen keuken gebaseerd op recepten uit Italië. Kies voor vers ambachtelijk ijs om op de hand mee te nemen, of ga voor softijs. Ijspunt Wuestman is een omweg waard. Je kunt je ijsje natuurlijk ook op het terras opeten en nagenieten met een flesje frisdrank. Er is een grote keuze aan ijssoorten die gedurende het seizoen regelmatig worden aangevuld of gewisseld met nieuwe uitdagende smaken, het Smaak-Alert! Je vindt Ambachtelijk ijspunt Wuestman aan de Grotestraat 53 in Eibergen en bent dagelijks welkom van 10 tot 22 uur.

Bella Italia

Iets verderop zit IJssalon Bella Italia. Naast ambachtelijk Italiaans schepijs serveren zij ook heerlijke lunches. 

Harry's ijssalon 

Harry’s ijssalon is onderdeel van Harry’s snackbar en bevindt zich aan het einde van de Brink, waar ook een terras aanwezig is. Op de Brink zelf vind je een ijsloket bij snoepzaak "De Brink" waar je zowel binnen als buiten de mogelijkheid hebt om van een ijsje te genieten.

Ijssalon Daisy’s

Ook bij Ijssalon Daisy’s ben je welkom voor ambachtelijk vers schepijs, iced coffees, thee, 100% vers fruit smoothies, brownies, warme appeltaart en apfelstrudel. Je kunt hier elke dag gezellig zitten van 12 tot en met 21 uur. Cadeaubonnen worden geaccepteerd. Ijssalon Daisy’s vind je aan de Hagen 22 in Eibergen.

InEibergen EOV VVV