IJssalon in Eibergen

Zin in een ijsje? Natuurlijk heeft Eibergen een goede ijssalon waar je vanaf het voorjaar tot en met het najaar terecht kunt. Of je nu houdt van schepijs, softijs, milkshakes of ijskoffies, bij ijspunt Wuestman vind je het allemaal. Geniet van je koude versnapering om al dromend mee door Eibergen te lopen. 

Lees verder

Ambachtelijk ijspunt Wuestman

Ambachtelijk ijspunt Wuestman verkoopt ijs uit eigen keuken gebaseerd op recepten uit Italië. Deze ijssalon is zeker een omweg waard. Je kunt kiezen uit diverse smaken vers ambachtelijk schepijs om mee te nemen, maar je kunt je ijsje natuurlijk ook op het terras opeten. Er is een grote keuze aan ijssoorten die gedurende het seizoen regelmatig wordt aangevuld of gewisseld met nieuwe uitdagende smaken, het Smaak-Alert! Op hun site kun je zien welk ijs ze in de vitrine hebben liggen en kun je gelijk ook de allergenen bekijken. Ook voor heerlijk vers softijs zit je bij ijspunt Wuestman goed. Niet zo dol op ijs? Je kunt bij deze ijssalon ook terecht voor een lekkere milkshake, ijskoffie of slush. De milkshakes zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf smaken, dus daar zit vast ook een heerlijke smaak voor jou bij! In de kerstperiode kun je ook heerlijke ijstaarten kopen bij ijspunt Wuestman. Lekker als nagerecht bij je kerstdiner, of gewoon omdat het kan! Zo’n bevroren lekkernij is natuurlijk altijd heerlijk!

Bij Ambachtelijk ijspunt Wuestman kun je ook een ijsbar huren. Leuk èn lekker voor bijvoorbeeld een buurtfeest of bedrijfsfeest. De ijskar hoeft niet aan de stroom en is verrijdbaar, dus je kunt hem gemakkelijk binnen en buiten gebruiken. In de kar passen twee ronde ijsbakken die kunnen worden gevuld met een smaak naar keuze. Uit een ronde bak haal je zo’n 50 bolletjes ijs, dus zo’n 100 bollen in totaal. Naast het ijs krijg je er ook 80 hoorntjes en 80 bakjes met lepels bij. Heb je een grotere groep ijsliefhebbers? Dan kunnen de ijsbakken ook worden voorzien van diepere ijsbakken, zodat je zo’n 180 ijsbollen kunt scheppen.

Je vindt Ambachtelijk ijspunt Wuestman aan de Grotestraat 53 in Eibergen. In het voorjaar en in de zomermaanden is deze ijssalon dagelijks van 11.00 tot 21.00 uur geopend. 

InEibergen EOV VVV