High tea in Eibergen

Spreek af met je vriendinnen en vrienden onder het genot van een heerlijke high tea in Eibergen. Klets gezellig bij en snoep tegelijkertijd van de lekkerste scones, marmelades, muffins en ontdek nieuwe theesoorten.

Lees verder

High tea op chique

Bij Hotel Restaurant De Greune Weide ervaar je de high tea in alle luxe. De Greune Weide ligt midden in de natuur. Vergaap je tijdens de high tea aan de prachtige omgeving, proef diverse bijzondere theesoorten en smul van heerlijke muffins, scones met geslagen room, marmelade sandwiches, bladerdeeghapjes quiches en petitfours. Je vindt Hotel Restaurant de Greune Weide aan de Lutterweg 1 in Eibergen. 

High tea in het centrum van Eibergen

In het hartje centrum van Eibergen ligt Café de Lindeboom. Laat met mooi weer de high tea serveren op het zonneterras en geniet van het gezellige uitzicht op het winkelend publiek. Is het nog iets te koel om buiten te eten? Binnen is het knus en behaaglijk. Je vindt Café de Lindeboom op Hagen 28 in Eibergen.

High tea bij het Muldershuis

Ook bij Het Muldershuis, gelegen tegenover de Mallumse Watermolen, kun je genieten  van een uitgebreide High tea. In de zomermaanden zit je heerlijk op het terras aan de oude Berkeltak en in de winter warm binnen bij de open haard. Je vindt Het Muldershuis aan de Mallumse Molen 114 in Eibergen.

Thee en koffie bij Estinea - Top Art

Estinea - Top Art is een cadeauwinkel, kunstuitleen- en verkoop én je kunt er rustig een kopje koffie of thee met iets lekkers nuttigen. Je vindt de schenkerij en winkel van Estinea - Top Art aan de Nieuwstraat 33 in Eibergen. 

Meer weten over high tea in Eibergen?

Als u meer wilt weten over een high tea in Eibergen of een reservering wilt maken, neem dan contact op met de desbetreffende aanbieder van de high tea.

InEibergen EOV VVV