Eetcafé | Eetcafé in Eibergen

Kom eten en drinken op de mooiste locaties van het Achterhoekse Eibergen. Bekijk hier het aanbod van eetcafé's in Eibergen.

Lees verder

Eetcafé's in Eibergen

Heb je na het winkelen in Eibergen of na een fiets- of wandeltocht zin om wat te eten in een gezellige informele sfeer? Dan is een eetcafé de geschikte plek! Je vindt in het centrum van Eibergen verschillende eetcafé's waaruit je kunt kiezen. Bij zowel de Lindeboom als de Klok heb je in de zomermaanden een prachtig terras in de zon waar je heerlijk kunt vertoeven en binnen is het heel gezellig zitten in het sfeervolle restaurant-café. Bij de Lindeboom is ook een aparte serre voor de rokers. 

Eetcafé de Libertijn

Bij eetcafé de Libertijn, ook in het hartje van Eibergen, zit je in een gezellig bruin café in huiskamersfeer. Je kan in dit eetcafé terecht voor een broodje voor de lunch of een heel menu waaronder de heerlijkste pizza's zoals je ze ook in Italië krijgt!

Eetcafé in de Hema

Bij de Hema in Eibergen is een hoek ingericht als eetcafé voor een snelle lunch met broodjes en koffie.

Oude schipperscafé

Aan de rand van Eibergen naast de oude Mallumse watermolen ligt het Muldershuis, een van oorsprong18e-eeuwse Saksische boerderij, kunt u heerlijk genieten van een lunch of diner. Het oude schipperscafé en de oude woonkamer met open haard vormen een warm en sfeervol eetcafé.  Ook kan men bij mooi weer genieten op het terras, gelegen aan de oude Berkeltak.

InEibergen EOV VVV