Eten & drinken in Eibergen

Samen voor de horeca

Eibergen heeft een uitgebreid aanbod aan mooie restaurants, gezellige lunchrooms en betaalbare eetcafés. Helaas kunnen we door de nieuwe Corona maatregelen niet meer genieten van deze mooie plekjes. Wel kunnen we eten afhalen of thuis laten bezorgen. Geniet thuis van de lekkerste gerechten van je lokale horecaondernemer. Koop hier de HORECA KADOBON.

Lekker eten en drinken in Eibergen. Hoe ziet dat er uit? Je kunt in Eibergen alle kanten op. Sfeervol dineren, een terrasje pakken in het centrum of lekker genieten van een echt streekgerecht. Zelf een maaltijd samenstellen met vers brood van de bakker en zuivel van de boerderij of gewoon van de supermarkt kan natuurlijk ook. En vergeet natuurlijk niet om een lekker ijsje na te nemen van de ijssalon. Er is keuze genoeg.

Lees verder

Uit eten in Eibergen

Ongeveer twee kilometer buiten Eibergen, is het aangenaam vertoeven. Kom thuis in een prachtig ruim opgezet landhotel met een uitstekende keuken of kies ervoor om in een eetcafe heerlijk te genieten van een hapje. In de dorpskern vind je restaurants, waar je heerlijk kunt eten voor een heel betaalbare prijs. Rust even uit op het terras naast de Katholieke kerk of gezellig midden op De Brink.

Iets drinken in Eibergen

Wil je in Eibergen gezellig een drankje drinken? Eibergen telt diverse cafés en kroegen. De meeste zijn gelegen in het centrum en zijn het trefpunt voor iedereen die van live muziek houdt.

Eten en drinken buiten het centrum van Eibergen

Iets buiten het centrum zit een prachtige locatie aan het riviertje de Berkel en de Mallumse Watermolen. Kom na een lange fiets- of wandeltocht in de omliggende natuur hier op adem en geniet van lekker eten en drinken in Eibergen.

InEibergen EOV VVV