Verzekeringen in Eibergen

Of het nu gaat om een verzekering voor een reis, een WA-verzekering, inboedelverzekering, levensverzekering of opstalverzekering, goed verzekerd zijn geeft een gerust gevoel. Wil je een verzekering afsluiten bij een verzekeringsagent of andere dienstverlener in de buurt? In Eibergen kun je terecht bij diverse aanbieders van verzekeringen.

Lees verder

Bennink adviseurs en makelaardij

Aan de Vogelenzangstraat 1A vind je erkend hypotheekadviseur Bennink adviseurs en makelaardij. Hier kun je onder andere terecht voor totaaloplossingen voor - en deskundig en onafhankelijk advies over - belastingen en hypotheken en online administreren via Fiscount. Ze zijn aangesloten bij de NVM, NWWI en ook geregistreerd als Reg. Belastingadviseurs. Bennink adviseurs werkt voor particulieren en bedrijven. Je kunt terecht van maandag tot en met vrijdag, van 8 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s middags.

OWM Achterhoek Verzekeringen

OWM Achterhoek Verzekeringen is een onderlinge verzekeraar en bemiddelaar in verzekeringen. Als coöperatief bedrijf werken ze zonder winstoogmerk. Je kunt hier terecht voor diverse verzekeringen waaronder:

  • woonhuis inboedel, 
  • zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, 
  • overlijdensrisicoverzekeringen 
  • maar ook voor hypotheken.

Je vindt OWM Achterhoek Verzekeringen aan de J.W. Hagemanstraat 24 in Eibergen.
Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur  tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur.

Steentjes

Steentjes is Erkend MKB adviseur en specialist in makelaardij, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. Steentjes staat voor persoonlijk contact en biedt een totaalpakket aan diensten voor het MKB. Maatwerk is mogelijk. Je vindt Steentjes aan de Grotestraat 13 in Eibergen. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot en met 17.30 uur. 

Lefers Advocatuur

Advocatenkantoor Lefers Advocatuur is deskundig in letselschade en huurrecht. Ze bieden maatwerk diensten met betrokkenheid, persoonlijke aandacht en een snelle afwikkeling. Regelen als het kan, procederen als het moet. Je vindt Lefers Advocatuur aan de Kiefteweg 84 in Eibergen. Geopend maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Assurantiekantoor Wormgoor BV

Assurantiekantoor Wormgoor BV biedt verzekeringen, hypotheken, kredieten, bankzaken en advies over financiële vraagstukken. Dat doen ze op onafhankelijke en transparante wijze voor particulieren. Ook voor zakelijke verzekeringen. Je vindt Assurantiekantoor Wormgoor BV aan de Grotestraat 32 in Eibergen. Geopend maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 12:30 uur en 13:00 - 17:30 uur.

InEibergen EOV VVV