Verzekeringen in Eibergen

Of het nu gaat om een verzekering voor een reis, een WA-verzekering, inboedelverzekering, levensverzekering of opstalverzekering, goed verzekerd zijn geeft een gerust gevoel. Wil je een verzekering afsluiten bij een verzekeringsagent of andere dienstverlener in de buurt? Als je op zoek bent naar een verzekering in Eibergen kun je bij diverse aanbieders van verzekeringen terecht.

Lees verder

Bennink adviseurs en makelaardij

Aan de Vogelenzangstraat 1A vind je erkend hypotheekadviseur Bennink adviseurs en makelaardij. Hier kun je onder andere terecht voor totaaloplossingen voor - en deskundig en onafhankelijk advies over - belastingen en hypotheken en online administreren via Fiscount. Ze zijn aangesloten bij de NVM, NWWI en ook geregistreerd als Reg. Belastingadviseurs. Bennink adviseurs werkt voor particulieren en bedrijven. Je kunt er van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 uur ‘s ochtends tot 17.00 uur ‘s middags terecht, maar afspraken in verband met hypotheken of verzekeringen zijn ook buiten deze openingstijden mogelijk.

OWM Achterhoek Verzekeringen

Bij OWM Achterhoek Verzekeringen in Eibergen kun je terecht voor advies over verzekeringen en hypotheken. OWM Achterhoek adviseert particulieren, zakelijke klanten en agrarische ondernemers. Dat doen ze zonder winstoogmerk. Je kunt hier terecht voor diverse verzekeringen waaronder:

  • woonhuis inboedel,
  • zorg- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen,
  • overlijdensrisicoverzekeringen
  • maar ook voor hypotheken.

Je vindt OWM Achterhoek Verzekeringen aan de J.W. Hagemanstraat 24 in Eibergen.
Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur.

Steentjes

Steentjesin Eibergen is specialist in hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen en bankzaken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven kan Steentjes de risico's in kaart brengen en de juiste schadeverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenen afsluiten. Je vindt Steentjes aan de Grotestraat 13 in Eibergen. Daarnaast heeft Steentjes ook vestigingen in Groenlo en Lichtenvoorde. Steentjes is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot en met 17.30 uur geopend.

Lefers Advocatuur

Advocatenkantoor Lefers Advocatuur is deskundig in letselschade en huurrecht. Ze bieden maatwerk diensten met betrokkenheid, persoonlijke aandacht en een snelle afwikkeling. Regelen als het kan, procederen als het moet. Je vindt Lefers Advocatuur aan de Kiefteweg 84 in Eibergen. Lefers is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur geopend.

Assurantiekantoor Wormgoor BV

Assurantiekantoor Wormgoor BVis een assurantiekantoor met specialisatie op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Je kunt er o.a. terecht voor de diverse particuliere en zakelijke schade- en levensverzekeringen. Ook voor bankzaken kun je bij Assurantiekantoor Wormgoor terecht. Je vindt Assurantiekantoor Wormgoor aan de Grotestraat 32 in Eibergen. Wormgoor is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur geopend.

InEibergen EOV VVV