Persoonlijke verzorging in Eibergen

Is het tijd voor een knipbeurt of wil je je haren laten stylen in een nieuwe coup? Wil je je voeten laten behandelen? Vind bedrijven voor persoonlijke verzorging in Eibergen. Er is een kapper en pedicure in Eibergen voor iedereen en elk budget.

Lees verder

Kapsalon Charlotte

Zoek je een kapsalon die voor iedereen toegankelijk is? Heren, dames en kinderen? Kapsalon Charlotte staat voor je klaar. Kapsalon Charlotte maakt gebruik van Artistique haarproducten. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Flair Hair & Beauty

Bij Flair Hair & Beauty vind je een coupe voor hem en haar op maat. Je kunt bij Flair Hair & Beauty ook terecht voor make-up en nagelverzorging. Deze kapper werkt met haar- en nagelproducten van L'anza en Alcina.

AMI Kappers

AMI Kappers in Eibergen zorgt ervoor dat je kunt genieten van een ambachtelijke knip en/of kleurbehandeling voor je haar. In de salon aan de Kerkstraat in Eibergen word je geholpen door vriendelijke en vakkundige hairstylisten met vakkennis en kijk op de laatste trends op het gebied van haarmode. AMI kappers is zes dagen per week geopend. 

Hair Perfection

Heb je krullen? Hair Perfection werkt met het Curlsys systeem. Maar je kunt hier ook terecht als je geen krullen hebt, of juist krullen wilt laten maken. Bij Hair Perfection kun je 24/7 afspraken maken. Heb je overdag geen tijd voor een knipbeurt? Hair Perfection is twee koopavonden per week geopend. Ook wanneer je een manicure behandeling met Shellac zoekt of bruidsmake-up nodig hebt voor je mooiste dag. 

Pedicure en andere diensten voor persoonlijke verzorging in Eibergen

Op de website van In Eibergen vind je ook diensten voor persoonlijke verzorging zoals een medisch pedicure. U kunt bij Medisch Pedicure Sandra terecht voor al uw voetbehandelingen, medisch of cosmetisch. Medisch Pedicure Sandra is betrouwbaar een levert een goede service. 

InEibergen EOV VVV