ICT in Eibergen

Ben je op zoek naar ICT producten zoals een nieuwe computer? Of wil je graag dat iemand een ICT-probleem voor je oplost? In Eibergen vind je meerdere ICT bedrijven die je van dienst kunnen zijn.

Lees verder

REDMIJNPC

REDMIJNPC heeft een professionele werkplaats voor alle computerreparaties. Je kunt je pc afleveren bij een van de servicepunten in de Achterhoek, maar je kunt ook een afspraak maken om je pc thuis op te laten halen voor reparatie. Heb je problemen met je computer of internet dan komt REDMIJNPC graag bij jou thuis langs om je hiermee te helpen. Ook kun je bij REDMIJNPC verschillende computers, notebooks en tablets kopen. Persoonlijk contact, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Welcomp IT-Services

Bedrijven en particulieren kunnen bij Welcomp IT-Services in Eibergen terecht voor het oplossen van computer- en laptop problemen. Daarnaast verhelpen ze ook problemen met printers, scanners, boxen en camera's. Verder helpt Welcomp graag met het installeren van software, hardware of internetverbindingen. Maar ook voor eventueel onderhoud en reparaties ben je bij dit bedrijf aan het goede adres. Verder kan Welcomp ook het ontwerp, de optimalisatie en de realisatie van een website voor je doen en de bijbehorende services (zoals e-mail) en webhosting regelen.

OphetInternet.nu

Alles op het gebied van webontwikkeling, e-mail oplossingen, cloud werkplekken, online back-up, security, hosting en social marketing vind je bij OphetInternet.nu. Dit bedrijf levert  totaalconcepten en advies aan bedrijven voor een beter online bestaan. Het bedrijf neemt ondernemers  het IT en webdevelopment uit handen nemen en stuurt naar toekomstgerichte oplossingen. OphetInternet.nu onderscheid zich door flexibiliteit naast service en kwaliteit te bieden.

123PCCenter

123pcenter richt zich op de verkoop van voornamelijk gebruikte computers, notebooks en andere randapparatuur. Door een nauwe samenwerking met leveranciers kan 123pccenter scherpe prijzen hanteren. Op de refurbished (tweedehands) producten levert 123pccenter standaard 12 maanden garantie. Naast tweedehands producten levert het bedrijf ook nieuwe computers en apparatuur. Verder heeft 123pccenter een eigen technische dienst waar alle merken notebooks en netbooks ter reparatie kunnen worden aangeboden.

LR_ComputerSystems,LR_Fotografie, LR_CopyService

3 winkels in 1: LR_ComputerSystems,LR_Fotografie, LR_CopyService. Dit veelzijdige ICT bedrijf in Eibergen verkoopt nieuwe en gebruikte computersystemen en randapparatuur. Bij LR_Copyservice ben je aan het goede adres voor het kopiëren, printen, inbinden en lamineren van al je documenten. Ook kun je papier, inkt en toners kopen van hun eigen huismerk. Daarnaast kun je er terecht voor verschillende promotiematerialen. Bij LR_Fotografie zijn digitale en spiegelreflex camera's te koop. Verder kun je foto's laten maken in de fotostudio of op locatie.

InEibergen EOV VVV