U bent hier

Verrassend Eibergen Box

 

 

  UITVERKOCHT!

 

Ondernemers en verenigingen in Eibergen hebben de handen ineen geslagen om winkels, die noodgedwongen gesloten zijn en ook andere ondernemers die het zwaar hebben, een hart onder riem te steken. Met de Verrassend Eibergen Box koop je een box, gevuld door de ondernemers uit Eibergen. Je steunt hiermee direct jouw favoriete lokale ondernemer én jij maakt jezelf of iemand anders heel erg blij!

Onder het motto "Samen moeten we het doen" zijn er ook verenigingen en stichtingen aangesloten. Ze willen graag iets betekenen voor de bedrijven, die tevens weer belangrijk zijn voor de verenigingen. Denk aan de WEMA en diverse sportverenigingen. De toppers van Estinea TopArt zullen ervoor zorgen dat de verpakking van de box super VERRASSEND is. Een unieke samenwerking in deze tijd, want we hebben elkaar hard nodig. 

Het initiatief

We hebben helaas te maken met dat veel horecazaken, winkels en kapsalons hun deuren noodgedwongen gesloten moeten houden. Hetgeen wat ze het allerliefste doen staat stil of een laag pitje. Ondernemers zitten niet graag stil, ze willen iets ondernemen. Zo is deze verrassende box ontstaan. Ondanks dat we minder op bezoek kunnen en mogen gaan, blijven er altijd gelegenheden waarvoor we mensen een cadeau willen schenken. Verras deze mensen nu met een spannende Verrassend Eibergen Box.

Deelnemers

De box is gevuld met producten of een cadeaubon van ruim 35 verschillende ondernemers uit Eibergen. Als extra verrassing hebben de sportverenigingen ook een gezamenlijk cadeau toegevoegd aan de box. Niet alle cadeaus kunnen in één box, daarom is het een verrassing wat je krijgt! Geen enkele box is hetzelfde, maar heeft wel dezelfde waarde.

Sponsors

Er zijn gelukkig ook winkels en bedrijven open. Als hart onder de riem bieden zij gesponsord een product aan. 

Bekijk hier alle deelnemers.

Extra voordeel

Wat de box zo extra verrassend maakt is dat ieder box een hogere waarde heeft dan dat jij ervoor betaald! 

Je kan kiezen uit 3 verschillende boxen

  • BRONS --> € 34,95   ! UITVERKOCHT !
  • ZILVER --> € 49,95 ! UITVERKOCHT !
  • GOUD  --> € 64,95 ! UITVERKOCHT !

**Speel mee voor de DIAMANTEN BOX** 

Doordat we prachtige, maar ook bijzonder mooie producten in Eibergen hebben, stellen we ook een DIAMANTEN BOX samen. Je kan hier kans op maken middels een bijdrage van € 1,50. 

Data

De boxen zijn vanaf 9 februari t/m 25 februari 2021 te bestellen*.  

In de week van 1 maart zullen de boxen bezorgt worden.

De Eibergse ondernemers bezorgen zelf de boxen gratis in Eibergen. Tegen een kleine vergoeding van € 5,- bezorgen we in de gemeente Berkelland, Haaksbergen, Winterswijk en Oost Gelre. In overleg per PostNL. 

Met het bestellen van deze box maak je heel veel mensen blij. Uiteraard degene die de box ontvangt, maar je steunt hiermee ook de ondernemers in Eibergen. Samen moeten we het doen!

Meerdere boxen  tegelijk bestellen

Je kan in een bestelling meerdere boxen tegelijk bestellen. Let op, je krijgt ze dan op één adres bezorgd. Wil je meerdere boxen bestellen, maar op verschillende bezorgadressen? Maak dan meerdere bestellingen aan. Wil je 7 boxen of meer bestellen, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. Dit geldt ook voor specifieke verzoeken. 

Contact

Voor meer informatie kan je contact opnemen met verrassend_eibergen@outlook.com

 

 

 

*Annuleren van je bestelling kan uiterlijk tot 21 februari 2021.

InEibergen EOV VVV