Wijndomein Erve Wisselink

  • 01 december 2015
  • reacties
  •  

Ondernemer van de maand December: Wijndomein Erve Wisselink !

Voor de feestmaand december willen we graag de aandacht vestigen op de enige wijngaard die Eibergen rijk is: Wijndomein Erve Wisselink. Van één van de oudste melkveeboerderijen in de Holterhoek tot Wijndomein sinds 2005. Een prachtig gelegen wijngaard met verschillende soorten druiven en waar de eigen biologische wijn ook verkocht wordt in de sfeervolle wijnwinkel. Rechtstreeks van de boer dus! Denk hier aan een witte Zwillbrocker Johanniter, Holterhoek Rood, Achterhoeks Pareltje (rosé Prosecco).

Bij Erve Wisselink maken ze ook hun eigen Champagne. Maar dat mag alleen zo genoemd worden als het ook echt uit de Champagne streek komt. Vandaar dat het hier Sprankelwijn genoemd wordt. Vanwege de komende feestdagen is deze Sprankelwijn in december te verkrijgen tegen een speciale prijs! € 15,00 ( i.p.v. 19,50). Een leuk cadeau uit Eibergen om aan iemand te schenken maar ook heerlijk om zelf mee te proosten. Het Wijnhuys biedt ruimte voor wijnproeverijen, voor kleine of grote gezelschappen en kan van eenvoudig tot uitgebreid met BBQ of buffet. Het Wijnhuys is ook heel geschikt voor feesten of bruiloften, want er kan zelfs getrouwd worden op dit Wijndomein!

De ruimte wordt nooit gedeeld, je bent altijd met je eigen gezelschap. Aan het Wynhuis ligt een half overdekt terras met daar omheen een grasveld met daarnaast een kinderspeelplaats waar je vanaf het terras goed zicht op hebt. En niet te vergeten… op dit mooie wijndomein liggen prachtige Wijngaardlodges die verhuurd worden als vakantiewoningen maar ook een camping met alle sanitaire voorzieningen. Breng eens een bezoek aan deze bijzondere plek!

Wijndomein Erve Wisselink

Winterswijkseweg 22

7152 CX Eibergen

De winkel openingstijden zijn:

Vrijdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur

Zaterdag vanaf 10.00 tot 18.00 uur

Ook op afspraak mogelijk: 06-1248 5179

InEibergen EOV VVV