Wat is de Taskforce?

  • 07 december 2018
  • 2 reacties
  •  

De Taskforce Eibergen is een projectgroep bestaande uit ondernemers en inwoners van Eibergen en enkele gemeenteambtenaren. De Taskforce houdt zich onder andere bezig met de revitalisering van het centrum van Eibergen. Eén van haar taken is het verzorgen van de communicatie rondom dit project. Daarnaast is de Taskforce ook bereikbaar voor algemenere informatie en/of vragen. De leden van de Taskforce zijn: Peter van Heek, Robert Asschert, Sabine Tankink, Arjan Nijland, Egbert Florijn, Hans te Spenke, Marc Koenders, Marjon ten Brinke, Patrick Ebbers, Rob Klein Goldewijk Wies Bol, Lotte Slaats.

Heeft u vragen met betrekking tot de revitalisering of algemenere zaken omtrent Eibergen? Dan kunt u mailen naar taskforce@ineibergen.nl. De Taskforce streeft ernaar binnen vijf werkdagen een reactie te geven op uw vraag. Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Sabine Tankink via het telefoonnummer 0618201057 (Gemeente Berkelland). 

 

 

 

Reacties

bernard boomkamp

Bij deze wil ik mij aan aanmelden om mee te denken voor de vrij staande woningen in het project.

Lia Siebelder-Heersink

L.s., Ook ik zou graag in aanmerking willen participeren in die woning met tuin in het centrum van Eibergen. Mijn motivatie is: kleiner willen wonen, in Eibergen willen blijven, zelfstandig willen wonen. Een koopwoning is prima, het zou eventueel ook huur mogen zijn. Met vriendelijke groet, Lia Siebelder

Plaats je reactie

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Image CAPTCHA
Vul de tekens in uit de afbeelding.
InEibergen EOV VVV