VVV Eibergen wordt Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen

Door InEibergen Nieuws
  • 27 december 2016
  • reacties
  •  

De afgelopen jaren is VVV Eibergen, dankzij de steun van hun donateurs, actief geweest in het promoten van Eibergen en het gastvrij ontvangen van de toerist die Eibergen en omgeving had gekozen als vakantiebestemming. Ook door het team van enthousiaste vrijwilligers in en rondom de VVV is dit mogelijk gemaakt, zonder hen konden wij onmogelijk op deze manier bestaan.

Online platform InEibergen.nl

De afgelopen jaren heeft VVV Eibergen de samenwerking met de EOV (Eibergse Ondernemers Vereniging) versterkt door samen op te trekken betreffende het online promoten van Eibergen. Met de oprichting van de gezamenlijke website (InEibergen.nl) is gebleken dat we Eibergen véél beter op de kaart zetten. Hierdoor hebben wij besloten om vanaf 1 januari 2017 door te gaan onder de naam Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen en het contract met VVV Nederland niet te verlengen. Met de website InEibergen.nl kunnen verschillende partijen zichzelf presenteren en worden regelmatig verschillende ondernemers en activiteiten in het voetlicht geplaatst. Er worden door de webredactie evenementen, arrangementen en workshops op gezet die door de gezamenlijke donateurs en leden aangeleverd kunnen worden.

Jaarlijks ontvangen we ruim 6.000 bezoekers in onze winkel

Grote publiekstrekker is de geheel door ons georganiseerde Oranjemarkt op Koningsdag. Met jaarlijks 250 kramen en zo’n 30.000 bezoekers mag deze vrijmarkt tot een groot succes gerekend worden. Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen verwacht dit komende Koningsdag weer te evenaren. Hun arrangementen, zoals varen met de Berkelzomp en onze culinaire wandel- en fietsroutes, waren ook heel populair. Zij hebben daar inmiddels een paar nieuwe arrangementen aan toegevoegd. 

Kom langs aan de Grotestraat 59

Mede dankzij het succes van o.a. het Openluchttheater Eibergen, de ontwikkelingen in het gebied van Marke Mallem en rondom het centrumplan van Eibergen zal het aantal toeristen alleen maar toenemen. We zien je graag in onze winkel (Grotestraat 59) en mocht je vragen, tips of suggesties hebben dan vernemen wij dat graag. Wij zien vol vertrouwen uit naar een mooi toeristenseizoen!

Wij wensen iedereen een gelukkig 2017!

Met vriendelijke groet,
Bestuur en team Toeristisch Informatie Punt InEibergen

InEibergen Nieuws

Het laatste nieuws uit Eibergen en omgeving. 

InEibergen EOV VVV